2. Транспортні ресурси мережі Інтернет

 

"Автоперевізник" http://perevozchik.com Журнал "Автоперевізник" - щомісячне видання для компаній, що використовують комерційний автотранспорт. Унікальне профільне видання. У журналі представлена ділова, юридична, технічна інформація. Пильну увагу приділяє журнал питанням управління автотранспортними підприємствами. Як рекомендація - наша компанія є передплатниками "Автоперевізника".

АСМАП http://www.asmap.ru Разом з інформацією про головну організацію по міжнародних автоперевезеннях, тобто про Асоціацію Міжнародних Автомобільних Перевізників (АСМАП), її новини, послуги, семінари, заходи, продажу автотранспорту і тому подібне на сайті представлена система "АСМАП-ТРАНС". Система призначена для вирішення завдань по збору і оперативному доведенню інформації клієнтам системи про ринок автоперевезень, що склався, а також іншу супутню інформацію необхідною для діяльності автотранспортних підприємств. Власникам вантажів, за допомогою даної системи, надається хороша можливість розміщення своїх замовлень на перевезення і пошуку різних варіантів співпраці з перевізниками за рішенням своїх завдань. Плюс поштова програма, яка формує і розсилає повідомлення Ваших партнерів про наявність у Вас вільних вантажів.

Азіякарго http://www.asiacargo.kz Довідково-інформаційна система, створена для обміну інформацією між учасниками ринку автомобільних вантажоперевезень до Центральної Азії і з Центральної Азії. До бази даних щодня вноситься інформація про вантажі, які необхідно перевезти, а також інформація про вільні машини. Достатньою повний довідковий розділ, який буде корисний для тих, що перевозять вантажі по Казахстану і ін. центральноазіатським державам: нормативні документи, карти автодоріг Казахстану, Законодавство Казахстану, Митна система в Казахстані, довідник по Казахстану, довідники по Узбекистану, Киргизстану, Туркменістану і Азербайджану.

Cargo.ru http://www.cargo.ru Інформаційна біржа по вільних вантажах, транспорті і обміні інформацією серед фірм і підприємців, що займаються автоперевезеннями. Дані по погранпереходам|, митницям і пропускним пунктам. Один із старих сайтів, присвячених вільному автотранспорту і завантаженням, можна сказати піонер серед транспортно-інформаційних систем.

WebTrans http://www.webtrans.ru Автоматизована інформаційна система для спрощеного обміну інформацією між вантажовласниками і грузоперевозчиками|, призначена для розміщення і надання користувачам інформації про наявність вантажів і вільного транспорту. Великий розділ нормативно-довідкової інформації, присвяченою грузоперевозкам|. Зручний, працюючий ресурс по вільних завантаженнях і транспорті.

"Логинфо" http://www.loginfo.ru Журнал про логістику - концепції, методи і практику в управлінні матеріальними і інформаційними потоками в компаніях і системах. Одне з найавторитетніших видань по логістиці. Анонси заходів щодо логістики. Підбірка необхідних програмних продуктів для автоматизації вирішення логістичних завдань. Демонстрація версій програм по логістиці. ГИС для автомобільного транспорту. Комплекс програм для управління транспортно-експедиторським підприємством. Рейтинг "Логістичний оператор Росії"

Logistic.ru http://www.logistic.ru Logistic.ru - один з самих інформаційного насичених і якісних транспортних порталів. Інформаційно-пошукова система, включає унікальний каталог Інтернет-ресурсів по транспорту, відмінною рисою якого є інтеграція найрізноманітніших сервісів по транспортній логістиці, а також найповнішу спеціалізовану стрічку новин з безперервно поповнюваної ділової інформації для професіоналів - логістиків|, транспортників і всіх зацікавлених осіб в сферах водного і залізничного транспорту, авто- і авіатранспорту, а також митниці. Для транспортників - хороше місце для публікації своїх прес-релізів.

Сargo.lt http://www.cargo.lt Он-лайнова транспортна інформаційна система. Призначена для міжнародних грузоперевізників і експедиторів. Широкі можливості для сортувань і фільтрації величезної кількості замовлень, автоматичне і миттєве сповіщення у разі відповідності вашому оголошенню або замовленню. Гарячі автотранспортні новини. Погода російською мовою в країнах СНД і Європи.

Spravka.net http://spravka.net "Довідка в Мережі." До транспорту ніякого відношення не має, але украй корисний портал зі всілякими довідниками. Телефонні довідники міст. Розклади транспорту. Поштові індекси. Карти і атласи. Словники і перекладачі. Конвектори. Знайдете все!

SeaNews http://www.seanews.ru SEANEWS є інформаційним Інтернет-ресурсом, присвяченим транспортному бізнесу в Україні. Регулярно оновлювана підбірка різноманітних документів з транспортної тематики. Підбірка аналітичних матеріалів з транспортної тематики. Підбірка найсвіжіших новин з транспортної тематики. Постійні оновлення. Власні кореспонденти. Високий професійний рівень. Рекомендуємо.

Міністерство Транспорту України

http://www.mintrans.gov.ua Офіційна інформація Мінтрансу України: новини, прес-релізи, офіційні заяви і так далі Офіційні новини Міністерства Транспорту України. Основний упор робиться на діяльність самого міністерства.

Перевозки.Ру http://www.perevozki.ru/ Інформаційно-пошукова система по вільних вантажах, транспорті. Обширна підбірка свіжих транспортних новин. Висока частота оновлень, можливість розширеного пошуку інформації. Каталог інформаційних ресурсів по транспорту і логістиці. Каталог транспортних компаній. Форум.

Склад законів sklad-zakonov.narod.ru Склад законів. Логістика - "Підбірка законів і ін. законних, підзаконних і незаконних актів по логістиці". Поза сумнівом найповніша база законів, документів і статей яким-небудь чином тих, що стосуються логістики.

Клуб логістів http://www.logist.ru Клуб логістів - "сайт для професіоналів" На сайті можна знайти будь-яку інформацію, пов'язану з логістикою. На тематично організованому форумі обговорити останні досягнення в цій області, книги, що вийшли, і допомога, дізнатися хто, де і коли проводить семінари і учбові курси з логістики, які виставки і конференції проходитимуть найближчим часом, поспілкуватися з колегами в режимі on-line, отримати поради від тих, хто вже стикався з схожими проблемними ситуаціями. На сайті є представницька "біржа праці" по логістиці.


Список використаних джерел

1.         Бондаренко М. Ф., Маторін С. І., Єльчанінов Д. Б. Системна технологія моделювання інформаційних і організаційних систем. — Х.: ХНУРЕ, 2005. — 112 с.

2.         Волочій Б. Ю. Технологія моделювання алгоритмів поведінки інформаційних систем. — Л.: Видавництво Національного ун-ту "Львівська політехніка", 2004. — 220 с.

3.         Інтегровані інформаційні технології та системи (ІІТС-2005): Матеріали наук.-практ. конф. мол. учених та аспірантів, 21-23 листопада 2005 р. — К.: НАУ, 2005. — 180 с.

4.         Карпенко С. Г., Попов В. В., Тарнавський Ю. А., Шпортюк Г. А. Інформаційні системи і технології. — К.: МАУП, 2004. — 192 с.

5.         Плескач В. Л., Рогушина Ю. В., Кустова Н. П. Інформаційні технології та системи. — К.: Книга, 2004. — 519 с.


Информация о работе «Принципи індексування документів в мережі Інтернет»
Раздел: Информатика, программирование
Количество знаков с пробелами: 15844
Количество таблиц: 0
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
213419
24
23

... ·  пошуковий механізм, який користувачі використовують як інтерфейс для взаємодії з базою даних. Засоби пошуку типу агентів, павуків, кроулерів і роботів використовуються для збору інформації про документи, які знаходяться в мережі Інтернет. Це спеціальні програми, які займаються пошуком сторінок в мережі, збирають гіпертекстові посилання з цих сторінок і автоматично індексують інформацію, яку ...

Скачать
102810
0
0

... і т. д. Отже, йдеться про інформацію, яка є результатом наукової обробки первинних документів і має риси інформаційно-аналітичного дослідження. До сфери наукової обробки документів входить систематичне визначення кола питань, що виникають у процесі базової (професійної) діяльності споживача. Завданням референтів-аналітиків є виявлення, відбір, аналітико-синтетична обробка документної інформації та ...

Скачать
10051
0
0

... робот, тим більшу кількість перехресних посилань він проіндексував. 2. Як додати свій сайт до пошукової системи чи у каталог? Нижче приведено список найпопулярніших сайтів та addurl до них: Зареєструвати сайт в Яндекс - найпоширеніша система пошуку інформації в мережі Інтернет у Росії. Адурілка яндекса знаходиться за цією адресою: http://webmaster.yandex.ru/ Зазвичай, сайти з уні ...

Скачать
38435
2
0

... ) (іграшки +м'які) права людини ~ (США |Америка) путеводитель по Праге " (агентство | тур) поставщики /2 модем музыкальное / (-2 4) образование Далі можна запропонувати учням практичну роботу на пошук інформації, коли запити сформовані та записані вчителем, а учням необхідно заповнити таблицю за результатами пошуку та зробити висновки (табл.3). Потім необхідно навчити учнів планувати пошук, ...

0 комментариев


Наверх