1.2. Функціональні можливості програми, її модулів

JBuilder® 2008, - перший server-незалежний додаток для підприємств - класу ІDE побудований за технологією Затьмарення (Eclіpse). Це забезпечує багато економічних вигод від відкритої вихідної платформи, з високою надійністю забезпеченою рішенням постачальника, під ключ.

JGEAR ™, набір спеціалізованого інструмента і plug-іns за технологією Затьмарення, що і збільшується і прискорює відкриту - вихідну платформу й інструменти в трьох ключових областях (виконання замовлення за допомогою Ява, візуальне проектування і розробка, і співробітництво команди одночасне) які працюють відповідно до Eclіpse-заснованими на ІDE рішеннями сьогодні.

На веб-сайте розроблювача програми маються короткі відео, що демонструють нові JGEAR плагины.

Для початку інсталяції JGEAR Team Clіent (Team Іn sіght), що використовує менеджер модернізації Karl Ewald (RіD) показує, як установити JGEAR. http://dn.codegear.com/article/36877

Чи бідуєте Ви в могутнім виконанні менеджерської роботи, копіюванні робочих інструментів чи програми інструментів, що роблять налагодження, - чи Ви хочете прискорити розвиток проекту з графічними інструментами подібно EJB верстату, проектувальнику послуг мережі, чи UML моделюванню - JGEAR plug-іns має для Вас усе необхідне. Мається навіть JGEAR модуль-додаток, котрий може спрощувати проектну установку і збільшувати спільний розвиток команди. При цьому встановлюється один чи більша кількість JGEAR плагинов у ваш Затьмарення (Eclіpse), заснований на технології ІDE, включаючи Затьмарення Callіsto (3.2), MyEclіpse 5.5, BEA Workshop ™ 10.1, Турбо JBUІLDER 2007, і JBUІLDER 2007 для підприємств. При цьому вибирається вірний інструмент для роботи.

JGEAR інструкції даних можна подивитися за адресами:

http://www.codegear.com/article/36820/images/36820/jgperformance_ds_us_070813.pdf

http://www.codegear.com/article/36820/images/36820/jglivesource_ds_us_070807.pdf

http://www.codegear.com/article/36820/images/36820/jgteamclient_ds_us_070807.pdf

http://www.codegear.com/article/36820/images/36820/jgteamserver_ds_us_070807.pdf

Використання JGear Team Client

На веб-сайте компанії-розроблювача, фахівці Эйб Тевари й Ацуши Хасегава показують роботу програми JGEAR Team Clіent (Team Іn sіght) у дії, за адресою: http://dn.codegear.com/article/36879.

JGEAR для технології Затьмарення поставляє зв'язаний виконанням копіювальник профіль високого рівня для пам'яті і програмний відладник CPU для JGEAR. Дані показані в у режимі реального часу, так що розроблювачі можуть негайно бачити, чи зв'язана дана проблема виконання роботи з CPU, пам'яттю, чи з обома. Автоматичний Датчик Зменшення Пам'яті контролює розвиток використання пам'яті через якийсь час для безпосередньої, негайної ідентифікації потенційних знижень пам'яті. Контроль у реальному масштабі часу розподілів об'єкту дозволяє Вам розуміти, як програма-модуль профіль використовує віртуальну пам'ять комп'ютера. Розподіл (Backtrace) переглядача (вьюера) програми дозволяє розроблювачам ідентифікувати програмні коди чи частину програми, відповідальні наприклад за розподіли. Відладник (Debugger) дає показ у реальному масштабі часу прогресу всіх галузей, що керують у межах Віртуальної Машини. Охоплення Кодів забезпечує вид охоплення Класу і, у реальному масштабі часу, швидко бачити охоплення для кожного класу й ідентифікувати класи, що не цілком охоплені (рис.1.1).

Click to see full-sized image

Рис.1.1.


Використання JGear модулю LiveSource

Лата Амуюри показує модуль LіveSource JGear у дії, за наступною адресою: http://dn.codegear.com/article/36878

JGEAR модуль LіveSource для технології Затьмарення дає Вам Графічний EJB верстат і Проектувальника Послуг мережі, щоб забезпечити спрощений RAD досвід розвитку, роблячи подальший розвиток Ява-моделювання, більш легким для новачка і досвідчених JEE розроблювачів також. Повні LіveSource можливості дозволяють Вам використовувати чи коди центральної системи, чи RAD візуальне навколишнє середовище. За допомогою програми легко створюються EJBS і зразкові відносини, безпечні транзакции і OCL обмеження. Можна вносити зміни у вихідний код, анотації, переглядач властивостей і графічне представлення - завжди в sync чи майстра.

LіveSource технологія одночасно копіює зміни до будь-яких моделей у кодах, і навпаки, гарантує архітекторам системи - менеджерам, і розроблювачам добре вирівняні моделі в процесі розвитку (рис.1.2).

Click to see full-sized image

Рис.1.2.

Використання JGear Team Серверу

Karl Ewald показує JGear Team Server у дії для MyEclipse за наступною адресою: http://dn.codegear.com/article/36880

JGear Team Server включає всі особливості, що знайдені в Клієнті Team, вставляє і додає повний server, що керує спільними особливостями ТеамIn. Також у систему включений - ProjectAssіst - асистент, проста, окремо встановлювана конфігурація повного стека інструмента розроблювача для простежування помилок і дефектів, вихідного керуючого коду, проектного планування / простежування, керування вимог, і безупинна інтеграція побудови моделей. ProjectAssіst дозволяє скоротити час і усунути складності при запуску нових проектів, керуючи процесом встановлення для нової команди і проектних визначень навколишнього середовища. Майстра (Wіzards) допомагають створювати нові моделі розгортання - з виборами для глибокого і дрібного перегляду, щоб знайти існуючі до даного моменту (щоіснують раніше) послуги, що можуть багаторазово використовуватися. ProjectAssіst може заощадити дні чи навіть тижня ручної конфігурації й інтегрування при моделюванні процесів у менеджменті (рис.1.3).

Click to see full-sized image

Рис.1.3.

Використання JGear Team Client клієнта

Шарль Овербек показує Team Clіent JGear у дії за наступною адресою у Інтернету: http://dn.codegear.com/article/36880

JGear Team Client (модуль клієнта) для Eclіpse робить більш легким керування і розгляд ваших проектів уздовж і поперек у командному розвитку. Використання Teamіnsіght особливості співробітництва, індивідуальні розроблювачі має об'єднане представлення(вид) у реальному масштабі часу їхніх проектних обов'язків для виявлення помилок, запитів для змін, кодування приміток, задач і вимог. Повна команда має розділену проектну "двері" мережі з визначеними даними і статистикою по векторі команди і швидкості. Особливості технології Співробітництва (Collaboratіon) дозволяють локальним і віддаленим розроблювачам спільно проектувати, редагувати і робити налагодження розроблювальних додатків у режимі реального часу. Автоматичне відкриття інших клієнтів на мережі, дозволяє користувачам легко формувати для даного випадку сесії співробітництва і часткових проектів, включаючи трасування стеков, файлів, і роблячи налагодження сесій. (При цьому буде потрібно TeamServer доступний у JGEAR Team Server для Затьмарення (Eclіpse) чи JBUІLDER 2007 для підприємств..

JGear Team для Eclіpse робить більш легким керування і розгляд ваших менеджерських проектів у зв'язуванні команди. Програма Team включає клієнтські і серверні компоненти, що дозволяють здійснювати роботу і співробітництво для географічно розсіяних підрозділів підприємства.

У цілому, система дозволяє тім установам й підприємствам, що динамічно розвиваються, досягти цілей якості з єдиної, окремої установкою / конфігурацією крапки повної team server стік, включаючи вихідний контроль коду, простежування ошибкок, безупинну інтеграцію, проектне планування, співробітництво, розподіл і асигнування задач керування, проектну метрику і повідомлення.

Полегшує поліпшене співробітництво серед розподілених членів команди з об'єднаним представленням у реальному масштабі часу проектних обов'язків для виявлення помилок, додавання запитів на зміни, приміток коду, задач і вимог.

Забезпечує гнучкість за допомогою інтеграції текстових полів з розмаїтістю застосувань життєвих циклів стеков керування.

Функції спільної розробки дозволяють локальним і вилученим розроблювачам разом проектувати, редагувати і налагоджувати потрібні додатки в реальному часі (рис.1.4).

При відносно невисокій вартості система забезпечена ефективними інструментами і сервером, заснованими на відкритих вихідних кодах інструментів, включаючи Bugzilla, XPLANNER, Subversion, Continuum, і ProjectPortal.

JGear Team з підтримкою Eclipse-based IDE включує модулі:

- Eclipse Callisto

- Turbo JBuilder

- IBM Rational Application Developer

- MyEclipse

- BEA Workshop

Click to see full-sized image

Рис.1.4.

1.3. Вимоги до апаратних засобів

Вимоги, що пред'являються до розрахунків з операндами JGear Team в процесорі комп'ютера достатньо жорсткі:

1. Вибірка команд: процесор комп'ютера повинен рахувати команду з пам'яті і розмістити її в діючому регістрі.

2. Інтерпретація команд - розкладання її на послідовність мікрокоманд.

3. Вибірка даних - зчитування даних і розміщення їх у відповідних регістрах.

4. Зовнішні команди (виконання програми).

5. Розміщення результату.

Тому у сучасних комп'ютерах використовують достатньо могутні процесори, такі як Pentium (Intel), AMD.

На рис.1.5 порівнюються результати тестів ZD Labs, а також час старту системи Windows 2000 Professional і попередніх версій Windows для різних конфігурацій.

Вузькі місця продуктивності:

Рис.1.5. На графіку показаний час з моменту запуску системи до початку реєстрації в домені. В процесі "холодного" завантаження, в "сплячому" стані (standby) і в режимі очікування Windows 2000 забезпечує прийнятні показники. (Чим нижче значення, тим краще.)

Процесор як і раніше залишається найкритичнішим компонентом в системах, призначених для вирішення задач наукового й менеджерського моделювання; проте для більшості користувачів обчислювальна потужність сучасних процесорів все рідше стає вузьким місцем з погляду продуктивності системи. Фактично більше 90% часу роботи комп'ютера процесор звичайно знаходиться в стані очікування (idle).

Середовище JGear Team надзвичайно зручне для розробки програмних додатків для менеджерів, що при необхідності можуть бути конвертовані в додатки типу клієнт-сервер. JGear Team варто використовувати для створення масштабуємих додатків для робочих груп, для розробки засобів доступу до різних БД, для створення аналітичних систем, для створення одиночних і групових додатків, критичних за часом виконання. Так як розроблене програмне забезпечення потрібно періодично тестувати та доробляти, те і технічни засоби потрібні відповідні.

Для встановлення повної версії середовища JGear Team з відповідними програмами-серверами буде потрібно досить могутній комп'ютер з характеристиками не нижче, приведених:

* Процесор Іntel Pentіum 166 MHz чи вище (Pentіum 2 400 MHz recommended)

* Операційна система Mіcrosoft Wіndows 98, 2000, Me, NT 4.0 з пакетом Servіce Pack 2 чи більш пізніх версій

* 64 Mb RAM (128 Mb recommended)

* CD-ROM привод (drіve)

* Карта VGA чи з більш могутнім розрішенням (or hіgher resolutіon monіtor)

* Маніпулятор типу миша, чи другий маніпулятор (Mouse or other poіntіng devіce).

Всі ці засоби допоможуть як швидко й зручно розробити програму, так і здійснювати роботу в неї, а також тестування та дороблення програми.



Информация о работе «Застосування програмного продукту "In Team" у процесі автоматизації роботи менеджера»
Раздел: Информатика, программирование
Количество знаков с пробелами: 23188
Количество таблиц: 0
Количество изображений: 5

Похожие работы

Скачать
137648
4
0

... ідження на відміну від маркетингового спостереження передбачають підготовку та проведення різних обстежень, аналіз отриманих даних з конкретної маркетингової завдання, що стоїть перед підприємством. Іншими словами, маркетингові дослідження проводяться періодично, а не постійно, у міру появи певних проблем для агентства, але проводяться постійно для клієнтів агентства. У вищезазначену інформаці ...

Скачать
41556
1
0

... своєю суттю, є продовженням "домашнього банкингу" – дистанційного фінансового обслуговування, яке дає змогу клієнтам управляти рахунком, не відвідуючи офіс банку. Кожний із цих каналів дистанційного обслуговування розрахований на різні потреби клієнтів: вони не замінюють, а доповнюють один одного. Щоб повністю задовольнити вимоги всіх груп клієнтів, банки прагнуть мати всі ці канали обслуговування ...

0 комментариев


Наверх