3.1. Етапи організації Палацу дитячої та юнацької творчості в новій системі освіти.

Педагоги й вчителі Палацу займаються розвитком й пошуком нових підходів у вирішенні традиційних питань та проблем, інноваційних знахідок в навчально-виховному процесі і здійснюють свою місію в створені системи пошуку і підтримки юних талантів та обдарувань через гурткову роботу. За стрімким розвитком суспільства виникла необхідність у створенні сайту Палацу дитячої та юнацької творчості. Для створення сайту було зібрано

Головне завдання студії – навчити дітей та підлітків створювати телевізійні програми, інформаційні, публіцистичні та ігрові відео сюжети, дати студійцям основи знань та практичні навички з майстерності актора, сценічної мови, пластики, гриму, операторської майстерності, режесурі, тележурналістики.

Створення сайту допоможе великій кількості учнів Палацу реалізувати себе в навколишньому середовищі, здобути нові знання, знайти нових друзів. Розміщення робіт на сторінках сайту допоможе учням мотивувати себе для кращої роботи.

З таблиці-опитування видно, що діти знайомі з мережою Інтернет, і зможуть працювати й відвідувати сайт Палацу дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району міста Кривий Ріг. Вони вже ознайомлені з такими службами інтернету, як чат, форум, електронна бібліоека, електронна служба, дошка об’яв – тому при користуванні мережою в учнів не виникне ніяких проблем.

3.2. Етапи переходу Палацу дитячої та юнацької творчості на інформаційний рівень взаємодій.

На сучасному етапі розвитку Палац дитячої та юнацької творчості знаходиться на рівні традиційного існування. Тобто основи взаємодій в ньому є традиційними –знання та досвід передається традиційним способом від вчителя до учнів. Та враховуючи те, що розвиток суспільства не стоїть на місці цей тип розвитку стає не актуальним. Отже щоб не відставати в розвитку Палацу необхідно зробити великий крок на зустріч еволюціонуючому суспільству. Цим кроком буде створення сайту.

На першому етапі існування сайту в Палаці, він буде мати презентаційну структуру, оскільки більшість учнів Палацу розглядає його як спосіб перегляду учнівських робіт, що давало б іншим можливівсть аналізувати їхні помилки та робити відповідні висновки щодо своїх робіт. Це буде продовжуватися доти, доки діти, а разом з ними і педагоги, не навчаться користуватися усіма можливостями сайту. І лише тоді коли це станеться, сайт перейде на новий рівень розвитку- інтерактивний.

( Чат – це служба Інтернет, призначена для спілкування у реальному часі. Діти спілкуючись у чаті, зможуть обговорювати свої роботи, обмінюються думками й дають поради один одному.

Форум – це служба Інтернет, для вираження своїх думок. Учні Палацу зможуть висловити свої думки стосовно того чи іншого питання.)


РОЗДIЛ 4 Етапи розвитку сайту Палацу дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району міста Кривий Ріг..

 

4.1 Структура Палацу дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району міста Кривий Ріг.. Відображення етапів організації факультету, за допомогою HTML.

ПАЛАЦ МИСТЕТСТВ


Літературна студія
"Імідж"Колектив танцю
 "Барвінок"

Творче учнівське об'єднення 
 "Художньго лозоплетіння"

Школа нетрадиційної орієнтації 
 "Малюк"

Дитячо-юнацька радіо-телестудія 
"Шанс"Дитяче творче об'єднення 
"Декоротивний розпис"

Гурток спортивної боротьби 
"Дзю-до"

Колектив 
"Зодіак"

Вокально-естрадна студія 
"Візит"

4.2. Розробка динамічних ефектів сайту, за допомогою JavaScript


Информация о работе «Організація середовища для моделювання змішаної системи освіти на прикладі Факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету»
Раздел: Педагогика
Количество знаков с пробелами: 49999
Количество таблиц: 3
Количество изображений: 5

Похожие работы

Скачать
195443
0
0

... українського народу. Україна на шляху суверенного розвитку: суспільно-політичні трансформації. Формування політичних партій. “Партія влади” та опозиція, їх вплив на громадсько-політичне життя в Україні. Соціальна політика в контексті нових реалій. Культура, освіта та наука в умовах функціонування суверенної держави. Українська церква та проблеми духовного відродження нації. Партійне життя. ...

0 комментариев


Наверх