5.5 Вплив ЕМП на статеву систему.

Ефекти випромінювання, за думкою вчених, включають: зниження функції сперматогенеза, порушення коефіцієнту народжуваності хлопчиків та дівчаток, зміну менструального циклу, сповільнення ембріонального розвитку. [6]

 

5.6 Вплив ЕМП на біополе людини.

Сьогодні навряд чи хто-небудь стане заперечувати існування біополя. Повний порядок у структурі біополя є надійний фундамент здоров’я й застава нормального життя людини. У свою чергу, «хвороби біополя» дуже швидко проявляються в нашому тлінному тілі й у всіх аспектах нашого земного життя. Але сьогодні, на жаль, «хворе бюполе» скоріше правило, чим виключення. А причина цього в тім, що воно не може переносити ті навантаження, які випробовує щодня. Особливо сильно воно «страждае» саме тоді, коли ми перебуваемо в так званих патогенних зонах:

- поруч із працюючим телевізором, комп’ютером, СВЧ- піччю;

- у вагоні метро, в автомобілі або в салоні літака;

- у заводському цеху або шахті, поруч із електронними пряладами або силовим устаткуванням;

У таких місцях особливо сильно проявляє себе аномальна польова неелектромагнітна природа. Вона постійно руйнує й без того не дуже гарне біополе сучасної людини, різко скорочуючи природні здатності організму до саморегуляції й самовідновлення.

Уявітъ собі, у якій розгубленості перебувае тіло фізичне, коли біополе активно бореться з бурхливим потоком зовнішніх обур. У сучасних умовах наші польові структури змушені безупинно «латати діри» у своїх захисних єкранах. Виходить, що наш організм безглуздо витрачає останні сили на нескінченну й марну боротьбу з підступним зовнішнім ворогом, наслідки самоочевидні й досить сумні. Апатія, загальна слабість, швидка стомлюваність, головні болі й дурне розташування, неврози й психози, хвороби серця, посудин і суглобів, онкологічні й шлунково – кишкові захворювання, інсульти й інфаркти – постійні супутники сучасної людини, не говорячи вже про нові хвороби, які сучасній медицині не те що лікувати, але й діагностувати вдається далеко не завжди.

Ослаблений організм більше не здатний без фармпрепаратів адаптуватися до мінливих зовнішніх умов! Це відбуваєтъся тільки тому, що організму просто не вистачає інформаційно-енергетичних ресурсів, тієї самої життевої енергії, з якої східна медицина має справу не одну тисячу років.

Як допомогти сучасній «практично хворій» людині? Як лікуватися? Від чого і як захищатися?

У рішенні цього непростого завдання людей рятує не тільки нові знання й методи зцілення, але й нові інструменти, що допомагають людині забезпечувати повноцінний, енергоінформаційний обмін з навколишнім середовищем.

Такі пристрої нейтралізують й усувають чужорідні інформаційно-енергетичні утворення, які з’являються як у просторі навколо нас, так й у наших польових структурах у результаті впливу аномального інформаційного компонента, що находиться у патогенному випромінюванні будь-якої природи. Внаслідок цього створюється сприятливе для біополя людини середовище, у якому керуючі структури починають функціонувати набагато краще. У результаті організм одержуєі можливість без сторонньої допомоги поступово відновлюватись за рахунок власних механізмів самовідновлення. І в багатьох випадках такий результат досягається без застосування дорогих фармпрепаратів! Крім того, відновлене біополе самостійно й ефективно вирішує завдання по захисту себе й свого хазяїна від псиміазмів і всякої польової погані, що прийнято йменувати псуванням, пристрітом, обмовами й інше. І в цьому проявляється результат розвитку природних здатностей людського організму, реалізація його майже необмежених можливостей. Сьогодні тільки постійна турбота про власне біополе дозволяє людині забезпечити нормальні умови життя у всьому її багатстві й розмаїтності. Безумовно, турботу про своє біополе кожна розсудлива людина повинна здійснювати сама. Практика показала, що постійна взаемодія з такими засобами захисту приводить:

- до поліпшення імунітету й розширенню адаптаційних можливостей організму (у першу чергу, всієї серцево-судинної системи);

- до стабілізації психоемоційного стану й стійкості до психічних навантажень (поліпшується сон, знижується дратівливість);

- до підвищення розумової й фізичної працездатності й витривалості. [5]


Розділ 6. Методи захисту і профілактика захворювань.

 

6.1 Існуючі методи захисту.

Вчені Оксфордского університету (Великобританія), що займалися дослідженнями з приводу впливу стільникового телефону на людський організм, рекомендують звести до мінімуму використання мобільних телефонів, особливо дітьми. Адже мозок дитини, на відміну від дорослого, продовжує рости. Крім того, дитячий череп тонше і менше, а тому менш здатний захистити мозок від радіохвиль.

На настійну вимогу вчених, у Великобританії тепер до кожного стільникового телефону додається роз'яснювальна брошура, у якій від імені уряду покупця мобильника заздалегідь попереджають про можливі тривожні наслідки його придбання.

Як заявляють дослідники, уже є доказу, що мобільний телефон може прямо впливати на наш організм. Усі просто: для досить могутнього електромагнітного полючи, що виникає при роботі стільникового апарата, наш череп абсолютно "прозорий". І ця не все: теплова енергія сигналу, що посилається їм, частково осідає в нас у звивинах. Не дивно тому, що у власників стільникових телефонів нерідко виникають розладу нервової системи. "Ми знайшли свідчення генетичних порушень крові, - заявив американський учений Джордж Карло, - і припускаємо, що серед користувачів мобільних телефонів має місце підвищена смертність від раку головного мозку. У нас є незаперечні свідчення статистично значимого ризику виникнення нейроэпителиальных пухлин. Зараз у нас більше даних про шкоду беспроводных телефонів, чим малося перед забороною на операції по імплантації силіконових грудних протезів".

Виходячи з ця тривожна даних, компанія "Бонус Лайф" із самого початку свого існування шукала засіб убезпечити партнерів від негативного впливу сучасних технологій на їхній здоров'я.

Подібні розробки вже досить давно ведуться в усьому світі, але дотепер функції захисних пристроїв сводижсь жшь до уменыпению дож електромагнітного опромінення на людину. Ми ж пошж другим шляхом: створити такий продукт захисту, який би вирішував проблему в комплексі, сполучаючи в собі і функції "бар'єра", і встановлення естествешой зв'язку биополя людини з електромагнітним полем Землі.

І зараз хочемо вас порадувати: нами вилущений пристрій, що дозволяє восстанавжвать біополе, тобто знайдений кращий спосіб його захисту!

Називається воно "Бон-телефон", і є винаходом вітчизняного вченого, доктора технічних наук Валентина Євгеновича Шубіна.

Це відомий у країні винахідник, що має понад 180 патентів, у тому числі для Збройних Сил. Він є ведучим специажстом, що проводили розробки в області космічної медицини, а також в області электромапштаой безпеки. Прилад, винайдений доктором Шубін і випущений нашою компанією, призначений для використання як засіб захисту від шкідливого впливу электромагнитаых полів.

Він пройшов експертизу в НДІ медицини праці РАМН і в Московському НДІ педіатрії і дитячій хірургії, що даж йому високу оцінку. "Застосування Пристроїв захисту "Бон-телефон", - говориться в експертному висновку, - впливає на функціональний стан серцево-судинної і нервової систем, а також сприяє поліпшенню асоціативної пам'яті".

Експерти рекомендують застосовувати наш прилад для захисту професійних користувачів персональних комп'ютерів і власників стільникових телефонів для захисту від електромагнітних полів, створюваних цим устаткуванням. Крім того, проведення кжнико-экспериментальных досліджень по визначенню впливу нашого "Бона-телефону" на організм людини показаж, що він робить істотну дію на пацієнтів, що спостерігалися, що відзначали поліпшення загального стану, зниження частоти приступів загострень захворювань, поліпшення загального психо-эмоционального тла, підвищення працездатності й інші позитивні фактори, включаючи поліпшення потенції.

 


Информация о работе «Вплив мобільного телефону на організм людини»
Раздел: Безопасность жизнедеятельности
Количество знаков с пробелами: 46723
Количество таблиц: 0
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
23434
0
0

... і, ніж ті, хто робив менше двох дзвінків. Особливо чутливі до високочастотного випромінювання мобільних телефонів діти. Нещодавно шведські учені повідомили сенсаційні результати свого дослідження щодо впливу мобільних телефонів на здоров'я людей. На думку доктора Лейфа Селфорда, випромінювання мобільних телефонів руйнує важливі клітини головного мозку, що «відповідають» за пам'ять і здібність до ...

Скачать
14255
0
0

... нформації. Першою подібною послугою, зробившою можливим передачу тексту між мобільними телефонами, був так званий "сервіс коротких повідомлень" - Short Message Service (скорочено SMS). Пізніше, з вдосконаленням мобільних телефонів і розвитком комп’ютеризації, в мережах GSM були введені технології для передачі комп’ютерних даних, доступу до мережі Інтернету. На основі цих технологій передачі даних ...

Скачать
111771
3
11

... Метод є об'єктивним за своєю природою та ґрунтується на аналізі даних. Дана методика враховує міжособистісні аспекти та особливості управління проектами при реалізації цього підходу у реальних умовах.  3.2. Розробка критеріїв оцінки якості обслуговування абонентів мобільного зв’язку «Київстар»   «Київстар» постійно працює над удосконалюванням якості своїх послуг, а для цього компанії важливо ...

Скачать
17831
3
1

... ітарний паспорт з розрахунками норм по випромінюванню. Введення в експлуатацію базової станції мобільного стільникового зв’язку здійснюється лише після отримання позитивного висновку органів санітарно — епідеміологічної служби. Місце розташування базової станції обирається виходячи з необхідності забезпечити покриття і якість зв’язку і обумовлене, наявністю приміщень чи територій, що відповідають ...

0 комментариев


Наверх