Державна агенція промоції культури України

50963
знака
4
таблицы
2
изображения

ЗМІСТ

Вступ

Розділ 1. Загальна характеристика Державної агенції промоції культури України

1.1 Історія створення. Форма власності

1.2 Мета та предмет діяльності

Розділ 2. Аналіз організаційної та управлінської структури ДАПКУ

2.1 Основні завдання та права структурних підрозділів ДАПКУ

2.2 Організаційна структура управління

Розділ 3. Майно та аналіз джерел його формування

Розділ 4. Аналіз трудових ресурсів

4.1 Нормування і оплата праці

4.2 Посадові обов'язки працівників

Розділ 5. Аналіз інформаційних потоків

Розділ 6. Аналіз діяльності ДАПКУ

Висновок

Список використаних джерел

Додатки


ВСТУП

Успішна діяльність і динамічний розвиток кожної організації, незалежно від її форми власності та галузевої приналежності залежить від ефективної системи менеджменту.

Мета виробничої практики, дозволяє використати вже набуті теоретичні знання для прийняття виважених рішень менеджеру у всіх сферах діяльності організації.

Завданням практики є ознайомлення з підприємством, ознайомлення зі звітними та іншими інформаційними документами діяльності підприємства, вивчення організаційної, виробничої, та управлінської структури підприємства. Ознайомленя з діяльністю структурних підрозділів, їх структурою, та положеннями про відділ, посадовими обов'язками співробітників. Ознайомлення з процедурою прийняття управлінських рішень у поточній діяльностію.

Отже, аналіз діяльності підприємства дозволить глибше зрозуміти його функціонування, що в подальшому дозволить запропонувати ряд заходів з підвищення його ефективності.


РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДЕРЖАВНОЇ АГЕНЦІЇ ПРОМОЦІЇ КУЛЬТУР И УКРАЇНИ

1.1 Історія створення. Форма власності

Державна агенція промоції культури України (надалі ДАПКУ) є бюджетною державною неприбутковою установою, яка належить до сфери управління міністерства культури і туризму України і є підзвітним та підконтрольним закладом культури МКТ.

ДАПКУ створена відповідно до наказу міністерства культури туризму україни від 16 січня 2009 року № 10/0/16-09 «про перейменування українського культурно - просвітницького центру «Дружба».

В свою чергу укпц «Дружба» був створений на підставі наказу міністерства культури України від 25 січня 1993 року № 7 «про реорганізацію культурно-освітнього центру «Дружба».

Відповідно до своїх статутних обов’язків, УКПЦ «Дружба» проводив протягом 16-річної діяльності близько 30 культурно-мистецьких заходів щорічно.

Зокрема це заходи спрямовані на відродження, збереження і розвиток культур національних меншин України та зміцнення зв’язків з українською діаспорою.

Завдяки проведенню УКПЦ «Дружба» систематичної культурно – просвітницької роботи (всеукраїнських фестивалів «Всі ми діти твої, україно», культурно-мистецьких заходів «Сузір’я дружби» та «Мовна палітра», свят слов’янської писемності і культури, конкурсів, тематичних виставок, науково – практичних конференцій, семінарів, пленерів, майстер – класів) в Україні створена широка мережа державних та громадських центрів національних культур, національно – культурних товариств, які спільно з центром «Дружба» проводили роботу по здійсненню державних програм відродження і збереження культур різних національностей, що мешкають в Україні. Крім того, центр «Дружба» займався програмами щодо регіональної культурної політики та громадських організацій в галузі культури. Проведення заходів до всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва, всеукраїнських акцій «мистецтво одного села» та «культура малих міст», міжнародного фестивалю «фольклорний дивосвіт», свят народної творчості, конференцій, семінарів для представників регіональних органів та установ культури сприяли активізації роботи, урізноманітненню форм та методів діяльності управлінь культури, палаців культури, клубів по забезпеченню духовних запитів різних верств населення України.

Центр вів активну громадську діяльність, співпрацюючи з національною хореографічною спілкою україни. Спільно із хореографічною спілкою УКПЦ «Дружба» проводив міжнародний фестиваль - конкурс танцю народів світу «веселкова терпсихора» та всеукраїнський фестиваль – конкурс народної хореографії ім. Павла Вірського, семінари, майстер – класи для хореографів.

Після перейменування УКПЦ «Дружба» у Державну агенцію промоції культури України, агенція продовжила роботу за раніше започаткованими центром напрямками.

Підготовка та проведення заходів Державної агенції промоції культури України здійснюється на підставі Наказів Міністерства культури і туризму України, статуту агенції, планів роботи ДАПКУ.

Агенція здійснює свою фінансово-господарську та організаційно-творчу роботу у відповідності до існуючого законодавства та нормативних документів відповідних органів виконавчої влади:

Паспорту бюджетної програми на 2009 рік, який затверджений Наказом Міністерства фінансів України та Міністерства культури і туризму України № 12/340 від 03.03.2009 року. В ньому визначено для ДАПКУ за КПКВ 1801240 назву бюджетної програми «Здійснення культурно-інформаційної та культурно-просвітницької діяльності» і мету бюджетної програми «Забезпечення культурно-мистецьких, культурологічних, культурно-освітніх акцій, спрямованих на розвиток, популяризацію української культури та культур національних меншин Державною агенцією промоції культури України».


Информация о работе «Державна агенція промоції культури України»
Раздел: Культура и искусство
Количество знаков с пробелами: 50963
Количество таблиц: 4
Количество изображений: 2

Похожие работы

Скачать
283774
14
10

... ії. Протее чинний рівень потоку ПІІ по відношенню до ВВП уже є порівнювальним із показниками більшості країн Східної Європи.   4.1 Аналіз негативних і позитивних тенденцій перебігу взаємної інвестиційної діяльності   Детальніший аналіз процесу залучення польських інвестицій в Україну дозволяє виявити цілу низку негативних тенденцій: 1. Обсяги надходження інвестицій з Польщі в українську ...

Скачать
70156
0
0

... ішим найперше у пізнавальному і об’єктивному сенсі, а грамотність висловлювань ведучих і гостей була не проблемою, а приємним бонусом для глядачів. Мовні нюанси Сьогодні в інформаційному просторі, де українська мова намагається посісти гідне місце чи задумуємося ми про те, чи правильно говоримо, вживаємо слова та вислови, словосполучення тощо. На телебаченні, у засобах масової інформації та ...

0 комментариев


Наверх