5. ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ. ХАРАКТЕРИСТИКА. РОЗРАХУНКИ

5.1.За цією УГОДОЮ до ОСНОВНИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, які ГОТЕЛЬ зобов'язаний надавати всім без виключень КЛІЄНТАМ, які розміщені в ГОТЕЛІ на підставі ЗАМОВЛЕННЯ прийнятого та підтвердженого ГОТЕЛЕМ належать: розміщення, сніданок типу "Шведський Стіл", піднесення багажу при приїзді та виїзді, доставка повідомлень, що надходять факсом, електронною поштою та іншої кореспонденції, збереження майна КЛІЄНТІВ у камері схову ГОТЕЛЮ під час їхнього проживання.

5.2.За цією УГОДОЮ до ДОДАТКОВИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, які ГОТЕЛЬ зобов'язаний надавати КЛІЄНТАМ, що окремо замовили та оплатили їх безпосередньо у ГОТЕЛІ належать: послуги з ресторанного обслуговування, послуги бару, послуги з конференц обслуговування, послуги пральні та хімчистки та інші подібні до них послуги, що можуть надаватися ГОТЕЛЕМ.

5.3.За цією УГОДОЮ ГОТЕЛЬ має право змінювати вартість ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ. Про зміну вартості ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, ГОТЕЛЬ за допомогою факсимільного зв'язку за номером або за допомогою електронної пошти за адресою. повідомляє АГЕНТА. Відповідне повідомлення має бути направлено АГЕНТУ не пізніше ніж за 1 (один) місяць до запланованої ГОТЕЛЕМ дати запровадження нових тарифів на ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ та із зазначенням у цьому повідомленні відповідної дати з якої діятимуть вказані нові тарифи.

АГЕНТ зобов'язаний протягом 3 (трьох) робочих днів після настання дати запровадження нових тарифів, вказаної у повідомленні ГОТЕЛЮ, підписати з ГОТЕЛЕМ відповідний ДОДАТОК до цієї УГОДИ із зазначенням у ньому нової вартості ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, при цьому нові тарифи на ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ застосовуються починаючи з дати зазначеної ГОТЕЛЕМ у його повідомленні.

У разі непогодження АГЕНТА на зміну вартості ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ ця УГОДА вважається розірваною.

5.4.Зміна вартості ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, ЗАМОВЛЕННЯ щодо яких прийняті та підтверджені ГОТЕЛЕМ, за цією УГОДОЮ не допускається.

5.5.ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ, за винятком випадків окремо передбачених цією УГОДОЮ, у тому числі за випадків, коли ДОДАТКОВІ ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ оплачуються КЛІЄНТАМИ самостійно, мають бути повністю, у розмірі 100 (ста) % (відсотків) передплачені АГЕНТОМ. Підставою для оплати АГЕНТОМ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ є відповідні рахунки на оплату, виставлені ГОТЕЛЕМ відповідно до цієї УГОДИ.

5.6.АГЕНТ зобов'язаний здійснити оплату рахунків ГОТЕЛЮ протягом 1 (одного) банківського дня з дати їх виставлення для КЛІЄНТІВ та протягом 3 (трьох) банківських днів для ГРУП КЛІЄНТІВ, але у будь-якому випадку не пізніше ніж за 1 (один)календарний день до дати заїзду КЛІЄНТІВ або за 3 (три) календарні дні до дати заїзду ГРУП КЛІЄНТІВ, якщо інше не обумовлено положеннями цієї УГОДИ

5.7.У разі якщо ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ не будуть оплачені АГЕНТОМ до дати заїзду зазначеної у відповідному ЗАМОВЛЕННІ, якщо окремою домовленістю СТОРІН не передбачено інше або не оплачені КЛІЄНТАМИ самостійно, ГОТЕЛЬ вправі не надавати КЛІЄНТАМ ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ, що зазначені у відповідному ЗАМОВЛЕННІ, без застосування до ГОТЕЛЮ за це жодної відповідальності та без відшкодування ним будь-яких збитків, як АГЕНТУ, так і КЛІЄНТАМ. За умови замовлення та оплати КЛІЄНТАМИ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ безпосередньо на місці у ГОТЕЛІ, ГОТЕЛЬ може надати таким КЛІЄНТАМ ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ у загальному порядку, прийнятому у ГОТЕЛІ, визначеному правилами розміщення у ГОТЕЛІ та положеннями чинного українського законодавства з питань туризму та готельного обслуговування без застосування будь-яких знижок.

5.8.За погодженням ГОТЕЛЮ допускається прийняття від АГЕНТА ЗАМОВЛЕНЬ на ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ з оплатою АГЕНТОМ вартості таких ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ у дату заїзду КЛІЄНТІВ до ГОТЕЛЮ або наступного дня. При цьому обов'язковим є надання ГОТЕЛЮ оригіналу гарантійного листа АГЕНТА, підписаного його уповноваженою особою та скріпленого його печаткою, із зазначенням у ньому адреси та банківських реквізитів АГЕНТА, а також підтвердженням у ньому обов'язку АГЕНТА оплатити вартість замовлених ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ у дату заїзду КЛІЄНТІВ або наступного дня. Гарантійний лист має бути наданий ГОТЕЛЮ у оригіналі не пізніше моменту заїзду КЛІЄНТІВ до ГОТЕЛЮ. У разі ненадання оригіналу гарантійного листа до дати заїзду КЛІЄНТІВ, ГОТЕЛЬ має право відмовити у наданні вказаним КЛІЄНТАМ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ з урахуванням знижок АГЕНТА та оплатою АГЕНТОМ.1

5.9.У випадку продовження термінів проживання КЛІЄНТІВ у ГОТЕЛІ та термінів надання їм ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, внаслідок зміни дати заїзду та (або) від'їзду КЛІЄНТІВ, АГЕНТ зобов'язаний оплатити ГОТЕЛЮ вартість такого додаткового проживання, у термін не більше 3 (трьох) календарних днів з моменту отримання від ГОТЕЛЮ відповідного рахунку.

У разі якщо додаткове проживання КЛІЄНТІВ у ГОТЕЛІ не буде оплачене АГЕНТОМ у строки, передбачені цією УГОДОЮ або не буде оплачено самими КЛІЄНТАМИ, ГОТЕЛЬ має право відмовити КЛІЄНТАМ у додатковому проживанні та наданні ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ понад оплачені АГЕНТОМ терміни проживання, без застосування до ГОТЕЛЮ жодної за це відповідальності та без відшкодування ним будь-яких збитків, як АГЕНТУ, так і КЛІЄНТАМ.

5.10.При розміщенні у ГОТЕЛІ дітей віком до 12 років оплата за їх проживання не береться, якщо їм не надається окреме місце (додаткове ліжко) для проживання. Надання додаткового ліжка є додатковою послугою ГОТЕЛЮ та має сплачуватися окремо. Розміщення на додатковому ліжку не включає сніданок.

5.11.Ціни та умови розрахунків, визначені цією УГОДОЮ та ДОДАТКАМИ до неї, є договірними та конфіденційними, включають в себе податки та збори і можуть змінюватися протягом терміну дії цієї УГОДИ лише з підстав передбачених цією УГОДОЮ, положеннями чинного українського законодавства та домовленостями СТОРІН.

5.12.Розрахунки між СТОРОНАМИ цієї УГОДИ здійснюються у безготівковому порядку шляхом перерахування грошових коштів у національній валюті України на банківські поточні рахунки СТОРІН за реквізитами зазначеними у цій УГОДІ або у інших формах не заборонених чинним українським законодавством.

5.16. Розрахунки між ГОТЕЛЕМ та КЛІЄНТАМИ за ДОДАТКОВІ ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ здійснюються готівкою або із застосуванням банківських платіжних карток у порядку визначеному чинним українським законодавством.

6.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРШ

6.1.За невиконання чи неналежне виконання взятих на себе зобов'язань СТОРОНИ несуть відповідальність згідно з чинним українським законодавством. Винна СТОРОНА відшкодовує іншій всі спричинені невиконанням чи неналежним виконанням збитки, у повному обсязі, у тому числі сплачує реальні збитки та компенсує упущену вигоду.

6.2.За порушення строків розрахунків, передбачених цією УГОДОЮ, СТОРОНА, що порушила сплачує іншій пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від простроченої до сплати суми грошових коштів за кожний день прострочики.

7.ОСОБЛИВІ УМОВИ

7.1.За цією УГОДОЮ АГЕНТ бере на себе зобов'язання сприяти ГОТЕЛЮ у відшкодуванні збитків, що були нанесені КЛІЄНТАМИ майну ГОТЕЛЮ та (або) сприяти в оплаті рахунків, що були несплачені КЛІЄНТАМИ.

7.2.АГЕНТ бере на себе зобов'язання сприяти ГОТЕЛЮ у відшкодуванні збитків, що були нанесені КЛІЄНТАМИ та/або сприяти в оплаті рахунків, що були несплачені КЛІЄНТАМИ (які користувалися ДОДАТКОВИМИ ГОТЕЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ, що не були сплачені АГЕНТОМ).

7.2.1. Сприяння АГЕНТА за цією УГОДОЮ здійснюється наступним чином:

- надання контактних даних КЛІЄНТА (назви організації, у якій працює КЛІЄНТ, його посаду, номер телефону, адресу електронної пошти КЛІЄНТ, або організації, де він працює, або дані контактної особи у цій організації) для подальшого вирішення питання силами ГОТЕЛЮ;

- відшкодовуванні усіх збитків та/або оплаті несплачених рахунків на підставі виставлених рахунків шляхом безготівкового переказу або з оплатою готівкою або кредитною карткою у касу ГОТЕЛЮ, якщо неможливо надати контактні дані КЛІЄНТА або АГЕНТ з якихось причин відмовляється це зробити, та немає іншого способу відшкодування завданих збитків;

- наданні ГОТЕЛЮ права (у вигляді письмового повідомлення, підписаного уповноваженою особою АГЕНТА, що є Додатком до даної Угоди) відшкодовувати завдані збитки та/або оплачувати несплачені рахунки шляхом зняття відповідних грошових сум з кредитної картки КЛІЄНТА, даними якої володіє ГОТЕЛЬ. Дана умова набирає чинності тільки при наявності у ГОТЕЛЯ даних кредитної картки КЛІЄНТА та наявності на картковому рахунку необхідних для відшкодування сум. У іншому разі АГЕНТ може скористатися положеннями даного пункту тільки надавши номер нової кредитної картки через оформлення авторизаційного листа та прикладання до нього двосторонньої копії кредитної картки, з якої списується сума відшкодування та копії паспорта власника цієї кредитної картки. Обов'язок повідомлення КЛІЄНТА про зняття відповідних грошових сум з кредитної картки КЛІЄНТА для відшкодовування завданих збитків та/або оплати несплачених рахунків лежить на КОРПОРАТИВНОМУ КЛІЄНТІ,

Будь-який із заходів, зазначених вище, має бути застосований АГЕНТОМ не пізніше 10 (десяти) календарних днів від дня виїзду КЛІЄНТА, який спричинив збитки та/або не сплатив рахунки ГОТЕЛЮ. В іншому разі АГЕНТ визнає свою матеріальну відповідальність за спричинені ГОТЕЛЮ збитки та-або несплачені рахунки та гарантує відшкодування їх у відповідності до наданих ГОТЕЛЕМ рахунків.

7.2.2. ГОТЕЛЬ у свою чергу зобов'язується:

- надавати АГЕНТУ документи, що підтверджують заподіяні готелю збитки із зазначенням сум цих збитків;

- надавати попередні рахунки за користування гостем конференц-послугами, ресторанними послугами, телефонними розмовами, міні-баром і т.п.

7.3.Для задоволення АГЕНТОМ вимог ГОТЕЛЮ щодо відшкодування збитків, завданих ГОТЕЛЮ КЛІЄНТАМИ та (або) сплати ДОДАТКОВИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ не оплачених КЛІЄНТАМИ, ГОТЕЛЬ зобов'язаний надати АГЕНТУ всі документи, що підтверджують заподіяні збитки та (або) неоплачені ДОДАТКОВІ ГОТЕЛЬНІ ПОСЛУГИ.

7.4.Шляхом підписання цієї УГОДИ, АГЕНТ приймає на себе зобов'язання інформувати КЛІЄНТІВ про умови цієї УГОДИ, що стосуються прав та обов'язків КЛІЄНТІВ, у тому числі про обсяг ОСНОВНИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, про види та обсяг ДОДАТКОВИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, про необхідність дотримання правил проживання у ГОТЕЛІ, про можливі наслідки пізньої відмови (скасування) від замовлених ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, про порядок та варіанти оплати ДОДАТКОВИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ тощо

8. ПРАВО. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1.У всьому, що не передбачено цією УГОДОЮ СТОРОНИ керуються чинним українським законодавством.

8.2.Всі спори, що виникатимуть у зв'язку з цією УГОДОЮ СТОРОНИ намагатимуться вирішувати шляхом дружніх переговорів.

8.3.Якщо за наслідками проведених переговорів СТОРОНИ не дійдуть згоди, відповідний спір між ними вирішується відповідним господарським судом України у порядку, встановленому чинним українським законодавством.

9.ВЗАЄМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ. ЛИСТУВАННЯ

9.1.Всі взаємні повідомлення СТОРІН за цією УГОДОЮ здійснюються ними у формі та способами, що передбачені цією УГОДОЮ.

9.2.Всі повідомлення СТОРІН за цією УГОДОЮ, у тому числі ЗАМОВЛЕННЯ, підтвердження ЗАМОВЛЕНЬ, рахунки на оплату ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ тощо, відправлені за допомогою факсимільного зв'язку або по електронній пошті, мають належну юридичну силу та зобов'язуючий для СТОРІН характер, за наявності наступних умов:

-з повідомлення можливо достовірно встановити, що воно виходить від відповідної СТОРОНИ цієї УГОДИ;

- на повідомленні містяться відтворення печаток СТОРІН та аналоги власноручних підписів уповноважених представників СТОРШ, відтворені за допомогою факсимільних апаратів або засобів комп'ютерної техніки (сканерів).

10.ФОРС-МАЖОР

10.1.СТОРОНИ звільняються від відповідальності за повне чи часткове невиконання зобов'язань, передбачених цією УГОДОЮ, якщо це викликано дією обставин непереборної сили (форс-мажор). Під обставинами непереборної сили розуміються обставини, що виникли під час дії цієї УГОДИ в результаті непередбачених і невідворотних СТОРОНОЮ подій надзвичайного характеру, таких як: пожежа, повінь, землетрус та інші стихійні лиха, блокада, збройний конфлікт, воєнні дії, страйк, аварійні відключення електроенергії та інші обставини, що перебувають поза контролем СТОРОНИ і які визначальним чином впливають на можливість виконання СТОРОНОЮ зобов'язань за цією УГОДОЮ.

10.2.СТОРОНА, що підпала під дію обставин непереборної сили, зобов'язана протягом 3 (трьох) днів сповістити про це іншу СТОРОНУ. Факт наявності та термін дії форс-мажорних обставин підтверджуються уповноваженим на те органом (Регіональною Торгово-промисловою палатою).

10.3. На час дії обставин непереборної сили, для СТОРОНИ, що підпала під дію таких обставин, плин терміну виконання зобов'язань за цією УГОДОЮ призупиняється, СТОРОНИ звільняються від відповідальності, передбаченої цією УГОДОЮ.

10.4. Після припинення дій обставин непереборної сили, плин терміну виконання зобов'язань СТОРІН за цією УГОДОЮ відновлюється. Якщо дія обставин непереборної сили триває більше 30 днів поспіль, СТОРОНИ мають право припинити дію цієї УГОДИ. При цьому збитки, заподіяні розірванням УГОДИ, не відшкодовуються, штрафні санкції (штрафи, пеня) не сплачуються.

11.ТЕРМІН ДІЇ, ЗМІНА ТА ПРИПИНЕННЯ ДІЇ УГОДИ

11.1.Ця Угода стає чинною з моменту підписання її СТОРОНАМИ та діє до "31 "грудня 200_ р. включно.

11.2.Зміни та доповнення до цієї УГОДИ можуть вноситися лише шляхом укладення відповідних ДОДАТКІВ, підписаних належним чином уповноваженими представниками обох СТОРІН та скріплених їх печатками.

11.3.Ця УГОДА може бути розірвана в односторонньому порядку на вимогу однієї із СТОРІН у випадку порушення іншою СТОРОНОЮ її обов'язків, передбачених для неї цією УГОДОЮ. У цьому випадку ця УГОДА вважається розірваною з моменту отримання винною СТОРОНОЮ повідомлення іншої СТОРОНИ про відмову від цієї УГОДИ. Вказане повідомлення має бути відправлене не менше ніж за 10 (десять) календарних днів до дати, коли буде розірвано УГОДУ.

11.4.Передача прав та обов'язків за цією УГОДОЮ третім особам можлива тільки за письмовою згодою ГОТЕЛЮ.

12.ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

12.1.УГОДУ складено у м. Києві у двох примірниках українською мовою, причому обидва примірники мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із СТОРІН.

12.2.Про зміни статусу платника податку на прибуток СТОРОНИ зобов'язуються повідомляти одна одну в 5 (п'яти) денний термін. У випадку зміни статусу платника податку на прибуток хоча б однією СТОРОНОЮ, СТОРОНИ зобов'язуються внести відповідні зміни цієї УГОДИ в 10 (десяти) денний термін.


Информация о работе «Розробка туристичного туру на Багамські острови»
Раздел: Физкультура и спорт
Количество знаков с пробелами: 41904
Количество таблиц: 0
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
81349
3
2

... – один з найбільших у світі. Тут можна купити килимки ручної роботи, капелюхи, кошики, прикраси, різьблені дерев'яні фігури, желе з гуави і багато ін. речей. [17] 3. Характеристика туристичної галузі багамських островів: сучасний стан і перспективи розвитку 3.1 Основні етапи розвитку туризму багамських островів Історичний шлях розвитку туризму можна поділити на 3 етапи: 1-й, початковий ...

Скачать
70885
1
9

... міжнародному туризмі в загальному, а по-друге відкриває перед Австралією та Океанією широкі можливості подальшого розвитку рекреаційної діяльності, а точніше міжнародного туризму. РОЗДІЛ 3 Туризм як галузь світового господарства Для того, щоб сформулювати повне визначення поняття «туризм», необхідно розглянути багатоаспектність туризму і його взаємодію з іншими видами діяльності. Відсутність є ...

Скачать
73338
6
2

... і в розрахунку на один тур, встановлення інтервалу проведення планових розрахунків, у межах якого можна вважати за доцільні зроблені припущення. РОЗДІЛ 2. Аналіз сучасного стана конкуренції на ринку турізма 2.1 Аналіз загального стана ринку туризма в Україні Для глибинного розуміння тих процесів, які призводять до виникнення та існування згаданих вище проблем в галузі туризму, слід більш ...

0 комментариев


Наверх