ЗМІСТ

1.  Резюме

2.  Опис підприємства

3.  Характеристика діяльності й продукції

4.  Дослідження та аналіз ринку збуту. Маркетинг і збут продукції

5.  Точка беззбитковості

6.  План виробництва

6.1 Перелік необхідного встаткування і пристосувань

6.2 Річна потреба в матеріальних ресурсах

6.3 Розрахунок всього витрат на виробництво

7. Фінансові результати діяльності

8. Потенційні ризики

залізобетонний кошторисний маркетинг беззбитковість ризик


1.  Резюме

Бізнес-план спрямований на обґрунтування підприємницької діяльності в сфері виробництва залізобетонних виробів для використання різними підприємствами, організаціями, а також населенням в Херсонській області.

Для організації цієї діяльності потрібно легко доступна сировина, тобто щебені, пісок, цемент, пластифікатор, барвник. Метод виробництва продукції досить простий і не вимагає висококваліфікованої праці й великого досвіду.

Аналіз ринку показавши наявність незадовільного попиту. Ринок має досить вільну нішу, на якій планується здійснити діяльність із метою задоволення існуючої потреби. Загальна кошторисна вартість проекту оцінюється в 104400 грн. Реалізація бізнес-проекту уможливить:

·  збереження і зміцнення позицій підприємства на ринку відповідної продукції;

·  підвищення рентабельності виробництва залізобетонних конструкцій;

·  задоволення потреб ринку у високоякісних залізобетонних конструкціях широкого асортименту, що відповідають міжнародним стандартам. Проведені розрахунки показують, що для початку виробничої діяльності необхідні інвестиції в сумі 19644 грн., для чого планується використати засоби соціальної допомоги, надаваної Фондом загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а також особисті заощадження в сумі 51000 грн..

Розширення бізнесу планується проводити за рахунок прибутку, одержуваної від виробництва продукції за перший рік. За результатами першого року діяльності планується отримати прибуток у сумі 31756 грн. і повернути вкладені кошти. Таким чином, наведені результати фінансової оцінки даного проекту свідчать про гарні перспективи розвитку бізнесу й про доцільність його організації.


2. Опис підприємства

Приватне підприємство "Дольче - Вітта Інтернешинал" пропонує організацію проекта в сфері виробництва залізобетонних виробів для використання різними підприємствами а так само населенням у Херсонській області.

Приватне підприємство "Дольче - Вітта Інт." засноване в 2010 році однією фізичною особою.

Форма організації: фізична особа, приватний підприємець.

Система оподаткування: єдиний податок.

Фірма зареєстрована в Херсонській області, Україна.

Свідчення про державну реєстрацію № 365 від 19 грудня 2010 року.

Власником фірми є Іванов Іван Іванович.

Структура організації передбачає на початковому етапі самостійну діяльність від пошуку клієнтів до реалізації продукції, тобто без залучення трудових ресурсів.

У перспективі планується використати підсобних робітників, а потім учнів і професійних робітників, що мають досвід роботи із сучасними будівельними матеріалами.

Адреса: 74660 Херсонська область, Україна

смт. Горностаївка, вулиця Перемоги 77а

тел. (055)444-23-45-23, (e-mail) dol_vitta@.com


3. Характеристика діяльності та продукції

Підприємницька діяльність спрямована на виробництво залізобетонних виробів, в частковості секцій заборів різних конструкцій, конфігурацій і наповнюваності.

Останнім часом такі вироби користуються попитом як у населення, так і у підприємств та організацій.

Підвищений попит має підставу життєздатності. Вироби відрізняються високою якістю, довговічністю, відповідають високим архітектурним показникам європейського рівня і, порівняно не високою вартістю, що розширює коло споживання. Зазначена продукція призначена для споживача зі середнім статком.

Виробництво продукції планується здійснювати на території присадибної власної ділянки розміром 30м² під спеціально обладнаним навісом. Виробництво буде забезпечено необхідним спеціальним устаткуванням і пристосуваннями.

На початковому етапі передбачається не використовувати найману робочу силу. Маючи досвід роботи у виробництві залізобетонних виробів, планую самостійно виконувати їхнє виробництво, а також займатися дослідженнями ринку, пошуку замовників, придбанням матеріалів для виробництва.

У перспективі планується підготувати учнів і розширити бізнес. Основне завдання здійснення ефективної діяльності - завоювати відповідну репутацію на ринку, завдяки високій якості виготовленої продукції, застосуванню особливої технології, доступним цінам, індивідуальному підходу до кожного клієнта.

Доставку готової продукції планується проводити своїм транспортом, спеціально пристосованим для цих цілей.



Информация о работе «Бізнес-план підприємства по виробництву залізобетонних виробів»
Раздел: Экономика
Количество знаков с пробелами: 13356
Количество таблиц: 5
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
137998
12
4

... , детально описує схему функціонування; 3. розкриває принципи та методи керівництва підприємством; 4. містить програму управління фінансами без якої неможливо проводити справу та забезпечувати ефективність її виконання; 5. показує перспективи розвитку підприємства інвесторам та кредиторам; Наказом Міністерства економіки України, за номером №277 від 25,12,2000 року було затверджено Положення про ...

Скачать
164611
19
13

... метою діяльності підприємства повинно бути створення конкурентоспроможної продукції з високими споживчими якостями. Висновки Дослідження теоретичних основ управління оборотними активами підприємства показало, що оборотні активи підприємства на відміну від необоротних мають досить рухливу структуру. При змінах на ринку залежно від сезону, роботи постачальників тощо запаси сировини, готової ...

Скачать
165303
33
63

... підприємства - це покупка фірмою ТОВ «Граніт» у ВАТ “Запорізьке кар’єроуправління” в 2007 році гранітного кар'єру «Дніпропетровський-1» та початок ведення відбудовних робіт на його території. . Основне фінансування здійснюється за рахунок Статутного капіталу підприємства. Другорядним джерелом фінансування - є кредитування під заставу кар'єрної техніки. У перспективі, планується збувати продукц ...

Скачать
153818
5
9

... також про витрати та доходи, пов¢язані із реалізацією (закупкою) товарів на зовнішньому ринку в розрізі окремих держав [13, C.272] Визначення економічної ефективності експортної діяльності підприємства доцільно проводити в наступній послідовності: -     розрахунок беззбиткової зовнішньоторговельної ціни експортного товару (при відомих повних витратах відповідно до базисних умов постачання); ...

0 комментариев


Наверх