6 мм і високоякісна деревина, щоб уникнути появу тріщин і щілин в процесі експлуатації.

Комунікації по будівлі

До інженерного обладнання будівлі належать водопровід, каналізація, електропроводка, газопостачання та система опалення.

Електропостачання будівлі здійснюється від загальної електромережі. Проведення електропроводки в запроектованому будівлі здійснюється перед оштукатурюванням внутрішніх стін і перегородок, і кріпиться за допомогою спеціальних кріпильних елементів до конструкцій стін. При необхідності проводиться свердління отворів під електропровід у стінах і перекриттях.

Каналізація будівлі підключена до центральної каналізаційної мережі.

Водопостачання здійснюється від загального водопроводу. Вода підводиться на кухні до змішувача і в санвузлі до змішувача і зливного бачка.

Газопостачання здійснюється від зовнішньої газової мережі. Підводиться до газового опалювального котла, розташованому в котельні, і газових колонок, розташованих на кухні і в санвузлі. Газові колонки призначені для підігріву води, що надходить в санвузлі і на кухні.

Система опалення будівлі складається з труб і батарей опалення, по яких циркулює та нагрівається вода і газового опалювального котла. Така система опалення називається центральною. Батареї опалення знаходяться у всіх приміщеннях і проходять уздовж зовнішніх стін будинку на обох поверхах.


II. Складання кошторисної документації на будівництво двоповерхового житлового будинку

1. Складання локального кошторису

Локальний кошторис - первинний кошторисний документ, складається на окремі види робіт і витрат будівель і споруд на основі обсягів, визначених при розробці робочої документації, робочих креслень.

При розрахунку вартості використовується базисно-індексний метод.

Вартість, що визначається локальним кошторисом, включає в себе:

прямі витрати (враховують- вартість оплати праці робітників, матеріалів, виробів, конструкцій та експлуатації будівельних машин (у т. ч. заробітна плата механізаторів));

накладні витрати (враховують- витрати СМО, пов'язані зі створенням загальних умов виробництва, його обслуговування, організації та управління);

кошторисна прибуток (сума коштів, необхідних для покриття витрат СМО на розвиток виробництва, соціальної сфери та матеріальне стимулювання працівників).

Локальний кошторис включає в себе наступні розділи:

земляні роботи;

зведення фундаменту;

зведення стін і перегородок;

монтаж збірних елементів;

покрівля;

влаштування прорізів;

інші роботи.

Локальний кошторис складений на загальнобудівельні роботи в цінах 2001 року з переходом в ціни 2008 року з індексом, рівним 5,22.

Кошторисна вартість загальнобудівельних робіт з локальним кошторисом № 1у цінах 2001 року:

Кошторисна вартість загальнобудівельних робіт з локальним кошторисом № 1) в цінах 2008 року:

Кошторисна зарплата по локальній кошторисі № 1 у цінах 2001 року:

Кошторисна зарплата по локальній кошторисі № 1 в цінах 2008 року:

Нормативна трудомісткість по локальній кошторисі № 1:

2. Складання об'єктної кошторису

Складається на основі даних з локального кошторису № 1з угрупованням робіт і витрат за наступними графами кошторисної вартості:

будівельні роботи;

монтажні роботи;

вартість устаткування, меблів, інвентарю;

інші витрати.

Об'єктна кошторис складена в рівні цін 2008 р. і наведена в додатку 3 до курсової роботи.

На основі об "єктного кошторису формуються договірні ціни на продукцію.

Повна вартість об'єкта: 5292,66 тис. руб.

У т.ч. поворотні суми: 8,82 тис. руб.

Кошторисна зарплата: 313,12 тис. руб.

Нормативна трудомісткість: 4,63 тис. люд.-год.


IІІ. Визначення вартості житла

1. Визначення вартості 1 кв. м. житлової площі

Вартість будівництва по об'єктному кошторисі:

Житлова площа об'єкту:

Вартість 1 кв. м. житлової площі:

2. Визначення вартості 1 кв. м. загальної площі

Вартість будівництва по об'єктному кошторисі:

Загальна площа об'єкту:

Вартість 1 кв. м. загальної площі:



Информация о работе «Розрахунок кошторису запроектованого об'єкта»
Раздел: Финансовые науки
Количество знаков с пробелами: 11002
Количество таблиц: 3
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
11386
3
1

... грн. У т.ч. поворотні суми: 8,82 тис. грн. Кошторисна зарплата: 313,12 тис. грн. Нормативна трудомісткість: 4,63 тис. чіл.-година. 3.  Визначення вартості кв. м. житла   3.1  Визначення вартості 1 кв. м. житлової площі об'єкта (у цінах 2008р.)    Вартість будівництва по об'єктному кошторисі: Житлова площа об'єкта: . Вартість 1 кв. м. житлової площі: .   3.2  Визначення вартості 1 ...

Скачать
304576
89
18

... Чарка, стакан 4 320 2 80 400 Столові прибори (комплект) 4 320 2 80 400 Далі наведемо характеристику посуду, який будуть використовувати в комплексному закладі ресторанного господарства (табл. 2.8–2.11). Таблиця 2.8. Характеристика та призначення класичного вітчизняного порцелянового та фаянсового посуду Найменування Розміри, мм Місткість, см3, порцій Призначення ...

Скачать
66629
15
12

... і рішення Об’ємно-планувальні рішення об’єкта електродепо "Харківське" враховують містобудівні вимоги - максимальне блокування виробництв різного призначення і формування містобудівного акценту - домінанта. Будинок експлуатаційної служби метрополітену запроектований у вигляді прямокутної форми. Загальна довжина будівлі - 45 м, ширина - 14 м. Крок колон - 6 м. Монтується краном вантажопід’ємні ...

Скачать
133777
14
11

... - 3732.957 14095.752 в т. ч. зворотні суми - - - - 54.015 6. ЗАХОДИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКИ РУХУ ПОЇЗДІВ ПРИ ВИКОНАННІ РОБІТ В ПРОЦЕСІ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОЛІЇ 6.1 Характеристика проектованого об’єкту В даному дипломному проекті розглядаються роботи, пов’язані з виконанням модернізації ділянки колії між станціями Жмеринка і Ярошенка. Ці роботи виконує колійна колона, яка ...

0 комментариев


Наверх