2.2   Твердий інвентар готелю

Перелік твердого інвентарю

№п/п  К-сть
1. Столи  155
2. Тумби  334
3. Шафи  212

Твердий інвентарь списується тоді коли він непідатний вже до ремонтування і реконструювання, тоді складається спеціальний акт для списання твердого інвентарю.

·  До набору санітарно-гігієнічних засобів у готельному сервісі відносяться всі предмети індивідуального користування особистої гігієни. їхній перелік залежить від категорії готелю. Отже, до предметів особистої гігієни в готелі «Супутник» належать: туалетний папір; шампунь,мило, гель для душу 32 мл,бальзам для тіла, кондиціонер 32 мл., бальзам для тіла, кондиціонер 30 мл, шапочка для душу, серветки паперові, рушники; рідке мило; туалетне мило;

Санітарно-гігієнічні засоби надходять до готелю централізовано. Вони розподіляються старшою покоївкою по поверхах. На поверсі облік, розподіл і розкладання здійснюються покоївками, а в санвузлах загального користування - прибиральницею. У номерах, санвузлах індивідуального користування зміна санітарно-гігієнічних засобів здійснюється щоденно. Санітарно-гігієнічні засоби зберігаються у спеціальному відділенні санітарного вузла для персоналу.

2.2  Обов’язки завідувача з матеріально-технічного забезпечення готелю

Начальник відділу матеріально-технічного забезпечення готелю «Супутник» :

·  Організовує забезпечення підприємства всіма необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами необхідної якості і їх раціональне використання з метою скорочення витрат виробництва й одержання максимального прибутку.

·  Керує розробкою проектів перспективних і поточних планів і балансів матеріально-технічного забезпечення виробничої програми, ремонтно-експлуатаційних потреб підприємства і його підрозділів, а також створення необхідних виробничих запасів на основі визначення потреб у матеріальних ресурсах (сировині, матеріалах, напівфабрикатах, устаткуванні, комплектуючих виробах, паливі, енергії й ін.) з використанням прогресивних норм витрати.

·  Вишукує джерела покриття цієї потреби за рахунок внутрішніх ресурсів.

·   Забезпечує підготовку укладення договорів з постачальниками, узгодження умов і термінів постачань, вивчає можливість і доцільність встановлення прямих довгострокових господарських зв'язків по постачанню матеріально-технічних ресурсів.

·  Забезпечує доставку матеріальних ресурсів відповідно до передбачених в договорах термінів, контроль їх кількості, якості і комплектності і збереження на складах підприємства.

·   Підготовляє претензії до постачальників при порушенні ними договірних зобов'язань, контролює складання розрахунків по цих претензіях, погоджує з постачальниками зміни умов укладених договорів.

·   Забезпечує контроль за станом запасів матеріалів і комплектуючих виробів

·  Організує роботу складського господарства, вживає заходи по дотриманню необхідних умов збереження.

·   Забезпечує високий рівень механізації й автоматизації транспортно-складських операцій, застосування комп'ютерних систем і нормативних умов організації й охорони праці.

·   Організує облік руху матеріальних ресурсів на складах підприємства, бере участь у проведенні інвентаризації матеріальних цінностей.

·   Забезпечує складання встановленої звітності про виконання плану матеріально-технічного забезпечення підприємства.


Розділ 3. Основні служби готельного комплексу та їх функції


Информация о работе «Аналіз діяльності готельного підприємства "Супутник"»
Раздел: Физкультура и спорт
Количество знаков с пробелами: 47014
Количество таблиц: 9
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
227599
48
18

... конкурентоспроможності Методологічні засади впливу регулювання торгівлі на конкурентоспроможність національних виробників. Питання про роль державного регулювання торгівлі з метою підвищення конкурентоспроможності національних виробників на внутрішньому та зовнішньому ринках є одним з найскладніших як в теоретичному, так і в практичному плані. Незважаючи на велику кількість публікацій у сві ...

Скачать
106449
21
2

... і 3.1 Опис проекту, оцінка його конкурентоздатності   Резюме Представлений бізнес-план дає загальну оцінку рентабельності проекту по створенню готельно-ресторанного комплексу у місті Львові із залученням іноземних інвестицій. Основні характеристики комплексу: Готельно-ресторанний комплекс включає в себе: 1.Споруда готелю: ·  готелі-котеджі ·  ресторан ·  спорт зал ·  конференц-зал ...

Скачать
65640
1
1

... - до всіх без виключення гостей персонал повинен бути бездоганно ввічливий, уважний і тактовний. РОЗДІЛ 3. ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ В РЕСТОРАНАХ ПРИ ГОТЕЛЬНО–ТУРИСТИЧНИХ КОМПЛЕКСАХ Ресторан - публічне місце. В ресторан приходять люди, і в ресторані працюють люди. Відповідно, кажучи про такий елемент людських взаємостосунків, як конфлікти, потрібно розглядати проблему не ...

Скачать
137961
13
4

... , що не мають відповідного дозволу, створити 2-3 екскурсійних пункти в центральній частині міста; ·     тощо. РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ РОЗВИТКУ НОВИХ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН ТУРИСТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ У м. КИЄВІ 3.1.Мета розвитку рекреаційних зон туристичного призначення в м. Києві Київ – столиця України, один з найважливіших політичних, економічних, наукових, культурно-освітніх та релігійних центрів ...

0 комментариев


Наверх