1 рівень.

На верхньому рівні керування перебуває панелі SIMATIC. Маючи ступінь захисту фронтальної частини IP 65, високою електромагнітною сумісністю й стійкістю до впливу вібрацій, операторські панелі SIMATIC ідеально підходять для використання в безпосередній близькості з механізмами у твердих промислових умовах. Завдяки компактним габаритам і малій монтажній глибині, стаціонарні операторські панелі вмістяться де завгодно, навіть при обмеженому просторі.

Винятково твердий корпус зі ступенем захисту IP 65 робить мобільні панелі придатними до промислових умов експлуатації. Легкі й ергономічні, вони дуже прості й зручні у використанні.

Єдине ПО лихословити

SIMATIC ® ProTool ® - це загальне ПО для лихословити всіх панелей SIMATIC і систем на базі ПК, що працюють під керуванням ПО візуалізації часу виконання ProTool/Pro Runtime. ProTool поширюється в трьох версіях різної продуктивності для завдань різної складності. Цей пакет забезпечує легке й ефективне лихословити. Спеціальні навички програмування не потрібні.

Проекти можуть один раз створюватися й багаторазово використовуватися надалі у всіх пакетах сімейства.

Компоненти Totally Integrated Automation

Siemens поставляє повний набір ідеально стикуємих компонентів для побудови систем автоматизації від єдиного виробника, що підкоряється концепції повністю інтегрованої автоматизації - однієї з найбільш успішних світових концепцій автоматизації. SIMATIC ProTool виступає в ролі складової частини даної концепції. Це визначає ряд істотних переваг. Витрати на інжиніринг системи автоматизації значно знижуються за рахунок потрійної єдності засобів програмування, зберігання даних і організації зв'язку.

Відкритість для широкого спектра систем автоматизації

Незважаючи на цілісну інтеграцію у світі SIMATIC, панелі залишаються відкритими для підключення до широкого спектра програмувальних контролерів інших виробників. Безліч легенів у застосуванні драйверів включається в стандартний комплект поставки.

Інноваційний підхід до організації HMI

Мобільні панелі, панелі й мультіпанелі серій 170, 270 і 370 на базі операційної системи Windows CE підтримують новаторський підхід до організації операторського керування й моніторингу й характеризуються міцністю, стабільністю й простотою. Стандартні апаратні й програмні інтерфейси, такі як карти PC/CF, USB, Ethernet, PROFIBUS DP, макроси Visual Basic або індивідуально розроблені елементи ActiveX, забезпечують більшу гнучкість і відкритість, а також доступ до середовища офісних комп'ютерів.

Область застосування

Системи керування, що вбудовуються, SIMATIC Embedded Control розширюють спектр продукції SIMATIC новим класом приладів, що виконують на локальному рівні функції керування й візуалізації. SIMATIC WinAC MP - це система керування з Software PLC, що працює на багатофункціональній панелі оператора SIMATIC MP370 під керуванням операційної системи Windows CE. WinAC MP дозволяє одержувати рентабельні рішення для систем автоматичного керування локального рівня, що працюють в умовах, що виключають можливість застосування промислових комп'ютерів. В той же час WinAC MP є прекрасним рішенням для систем, у яких потрібна обробка більших обсягів даних.

Області застосування

Системи керування, що вбудовуються, SIMATIC Embedded Control перукарки для:

Побудови систем автоматичного керування, що вбудовуються, і візуалізації, що відрізняються високою механічною міцністю.

Інтенсивної обробки даних.

Детермінованого функціонування.

Побудови компактних, простих у лихословити систем керування, що вимагають мінімальних витрат на підключення зовнішніх ланцюгів.

Компактність

Усе компоненти системи автоматичного керування й візуалізації укладені в компактному корпусі багатофункціональної панелі SIMATIC MP 370. Корпус має невеликий обсяг і може монтуватися безпосередньо в пульти керування або лицьові панелі шаф керування.

Комунікації

SIMATIC WinAC MP і панель SIMATIC MP 370 є функціонально закінченим виробом, для якого не потрібні додаткові програмні й апаратні компоненти. Більше того, MP 370 оснащена убудованими інтерфейсами PROFIBUSDP, Ethernet, RS 232 і USB. При інсталяції WinAC MP ці інтерфейси конфігуруються автоматично, що забезпечує негайну готовність системи до уведення в експлуатацію. Для її запуску залишається тільки завантажити програму STEP 7 і проект ProTool (панель MP 370 поставляється з попередньо встановленим програмним забезпеченням ProTool).

MP 370 оснащена убудованим портом PROFIBUSDP/MPI. Цей порт автоматично конфігурується SIMATIC WinAC MP при запуску. Всі необхідні настроювання визначаються завантажується проектом, ЩОМ, STEP 7.

2 рівень

На середньому рівні керування, автоматизації лінії пакування здійснюється через ПЛК сімейства SIMATIC S7417 DP фірми SIEMENS. Основним завданням SIMATIC S7417 є автоматизація первинних виробничих процесів і їхнє об'єднання в цілісне рішення автоматизації.

Однорідні варіанти організації промислового зв'язку між всіма рівнями керування базуються на використанні загальновизнаних комунікаційних стандартів Industrial Ethernet і PROFIBUS з підтримкою глобальних інформаційних потоків через Internet. Програмні й апаратні компоненти SIMATIC S7 використовують зазначені механізми обміну даними. З'являється можливість простого лихословити комунікаційних з'єднань, а також організації обміну даними між різними мережами й датчиками.

Використання єдиної системи проектування дозволяє забезпечити однорідні варіанти виконання всіх етапів робіт. Інструментарій для розробки прикладного програмного забезпечення, лихословити апаратури й промислових мереж викликаються із середовища одного комп'ютерного додатка SIMATIC Manager. Цей же додаток використовується для створення, керування всіма компонентами, збереження даних і документування проекту.

Повна сумісність всіх компонентів гарантує можливість ефективної й економічно вигідної модернізації й розвитку будь-якої системи, побудованої з урахуванням її вимог. Такий розвиток може виконуватися на будь-якому етапі життєвого циклу існуючої системи автоматизації.

Наступний рівень представлений периферійними картами уведення/виводу E200M

Системи локального уведення-виводу, утворені модулями уведення-виводу дискретних і аналогових сигналів систем автоматизації SIMATIC S7.

Системи розподіленого уведення-виводу, утворені модулями уведення-виводу станцій ET 200M, ET 200S, ET 200iS і ET 200X, що підключаються до систем автоматизації через мережу польового рівня PROFIBUSDP.

Системи розподіленого уведення-виводу, утворені інтелектуальними приладами польового рівня, що підключаються до систем автоматизації через мережі польового рівня PROFIBUSDP/PA.

Апаратура систем розподіленого уведення-виводу підключається до мереж PROFIBUSDP. Системи локального уведення-виводу застосовуються у відносно простих системах автоматизації й забезпечують можливість підключення датчиків і виконавчих пристроїв, розташованих на відносно невеликій площі. В одній системі автоматизації сполучаються елементи локальної й розподіленої структури вводу-виводу.

Системи уведення-виводу SIMATIC S7 характеризуються наступними показниками:

Модульність і однорідність.

Висока гнучкість, максимальна адаптація до структури підприємства.

Низькі витрати на проектування, зниження витрат на прокладку кабельних ліній.

Малі строки виконання пусконалагоджувальних робіт, низькі експлуатаційні витрати.

Вичерпний набір сигнальних і функціональних модулів, адаптуємих до застосування в будь-яких умовах виробництва.

Основною мовою програмування систем автоматизації в SIMATIC S7 є мова CFC з великим набором бібліотек. Застосування CFC дозволяє автоматично генерувати діагностичні блоки для кожного модуля уведення-виводу, використовуваного в системі керування. Діагностичні дані, а також необхідні драйвери включаються у функції передачі аварійних сигналів системи.

Обрані характеристики модулів уведення-виводу включаються в повідомлення про відмову каналу уведення-виводу, про стан модуля, у діагностичні повідомлення, у региструємі повідомлення й т.д. Модулі здатні діагностувати стан своїх внутрішніх і зовнішніх ланцюгів, а також передавати інформацію про несправності в робочі станції S7.

Польова мережа PROFIBUSРА

Польова мережа PROFIBUSPA сертифікована для застосування в Ехзоні 1. Можливість підключати датчики й виконавчі механізми, у тому числі з Ехзони 0.

Функції:

Можливості інтерактивної модифікації систем уведення-виводу
ET 200M

Додавання/ видалення станцій ET 200M.

Додавання, видалення модулів вводу-виводу.

Модифікація параметрів настроювання модулів вводу-виводу.

Модифікація параметрів настроювання HART-Приладів польового рівня, підключених до HART-Модулів, із середовища SIMATIC PDM.

PROFIBUSDP, PROFIBUSPA

Додавання/ видалення станцій PROFIBUSDP.

Додавання/ видалення модулів зв'язку DP/PALink і приладів польового рівня.

Модифікація параметрів настроювання приладів польового рівня із середовища SIMATIC PDM.

Керування приводами

Область застосування

Перетворювачі частоти фірми Danfos серії VLT 5000 відкриває нові можливості децентралізованих пристроїв у техніку привода, де необхідно управляти швидкістю асинхронних двигунів. Цей перетворювач частоти може виконувати як прості завдання (керування частотою) так і більше складні з векторним керуванням. Інтегровані функції безпеки дозволяють розробляти рішення без високих витрат на додаткові комплектуючі. Перетворювач частоти Danfos може використовуватися для рішення численних завдань, що вимагають застосування привод з більшим діапазоном регулювання. Перетворювач відрізняється високою продуктивністю й комфортабельним використанням.

З інтелектуальним модулем, універсальною електронною апаратурою й технологічними модулями, пускачами, технікою безпеки й перетворювачем частоти Danfos, модулями уведення виводу ми одержуємо закінчене рішення для автоматизації виробничих машин.

Конструкція

VLT 5000 має модульну конструкцію. Панель оператора й комунікаційних модулів можуть бути замінені без застосування якого-небудь інструмента.

Основні характеристики

Комплектний привод складається з модуля керування ICU24(F) і силового блоку IPM25 до to 4.0 кВт

Можлива гаряча заміна модуля керування й силових блоків

Робота без комутаційного дроселя

Активне гальмування з рекуперацією енергії в мережу

Можливе підключення реле керування механічним гальмом

Дотримання норм ЕМС класу A (згідно EN 55011). Підключення фільтра ЕМС перед силовою шиною

ET 200S FC мають убудовані функції безпеки (сертифіковані по EN 9541, категорія 3 або IEC 61508, SIL 2)

Безпечна зупинка:

привод захищений від несподіваного пуску.

Безпечна знижена швидкість:

зниження швидкості двигуна з безперервним контролем реальної швидкості. Може використовуватися без датчика швидкості.

Безпечна крива гальмування:

контроль гальмування до повної зупинки або до безпечної зниженої швидкості. Може використовуватися без датчика швидкості двигуна.


Информация о работе «Технологія та структура лінії пакування гипсокартоних аркушів»
Раздел: Промышленность, производство
Количество знаков с пробелами: 87099
Количество таблиц: 23
Количество изображений: 3

0 комментариев


Наверх