5.4. АНАЛІЗ СВОЇХ ОБМЕЖЕНЬ.

 

Відповівши на 110 питань і підсумувавши загальну кількість по кожному стовпчику, ми отримали дану таблицю.

 

Лист відповідей Голишева Дениса Олеговича (22.12.97 р.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кількість балів Сильні сторони Ранг Зворотній ранг Обмеження
А 5 Здатність управляти собою 5 1 Невміння управляти собою
В 9 Чіткі цінності 1 5 Розмитість особистих цінностей
С 8 Чіткі особистістні цілі 2 4 Невиразні особистістні цілі
D 7 Саморозвиток, що продовжується 3 3 Зупинений саморозвиток
E 6 Хороші навичні вирішення проблем 4 2 Недостатність нави-чок вирішення проблем
F 6 Творчій підхід 4 2 Недостатній творчій підхід
G 9 Вміння впливати на оточуючих 1 5 Невміння впливати на оточуючих
H 9 Розуміння особливостей управлінської праці 1 5 Недостатнє розумін-ня особливостей управлінської праці
I 8 Здатність керувати 2 4 Недостатні здатності до керування
Y 8 Уміння навчати 2 4 Невміння навчати
K 7 Уміння налагодити групову роботу 3 3 Погана здатність формувати колектив
Сильні сторони

Обме-

ження

Проставивши ранг та зворотній ранг у таблиці ми можимо зробити певні висновки стосовно аналізу своїх обмежень.

Самими сильними сторонами Дениса є те, що він має чіткі цінності, вміє впливати на оточуючих та чітко розуміє особливості управлінської праці. Обмеження , на мою думку, це ті риси, над якими людина повинна працювати та вдосконалювати їх.

Такими обмеженнями для Дениса є невміння управляти собою, недостатній творчий підхід та недостатність навичок рішення проблем. Я вважаю, що ці обмеження можуть бути подалані завдяки розвитку Дениса, як особистості та придбанням ним досвіду життя, якого йому зараз не хватає за причини його хронологічного віку.

5.5. ПОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА УЧНЯ.

 

Голишев Денис Олегович народився 26 травня 1981 року в місті Черкаси.

Батько Голишев Олег Миколайович 1952 року народження працює начальником деревообробного цеху. Мати Голишева Тетяна Олександрівна 1957 року народження працює бухгалтером на підприємстві “Спектр”.

У 1985 році Денис пішов у дитячий садок, де набув завдатки першого спілкування в суспільному середовищі.

У 1987 році пішов у перший клас Черкаської середньої школи № 29, де і продовжує навчатися зараз.

Денис є лідером 11-Б класу, в якому він навчається, тому його вибрали старостою класу. Денис має досить високий рівень комунікаційних здібностей, що допомагає йому у вірішенні проблем у класі. Хлопець має досить чіткі цінності та вміння впливати на оточуючих. він досить імпульсивна людина та його надзвичайний оптимізм пояснюється великими палнами, які він хоче втілити в майбутньому.

Як і кожний хлопець, Денис захоплюється комп”ютерними програмами та іграми.Зараз Денис захоплюється економічними науками та фізичною культурою. Йому досить притаманне почуття боротьби, яке почали появлятися з 1993 року, коли він почав займатися баскетболом.

Денис мріє стати провідним спеціалістом банківської справи для чого, після закінчення школи хоче поступити у Черкаський інженерно-технологічний інститут на економічний факультет. На мій погляд наполегливість та чіткі цілі допоможуть йому досягли поставленої мети.


Информация о работе «Отчеты по практике в Коммерческом банке»
Раздел: Банковское дело
Количество знаков с пробелами: 31667
Количество таблиц: 9
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
115340
3
0

... и некотором снижении достаточности собственных средств. политика банк управление финансы Глава 2. Цели, задачи и методы управления финансами АКБ «Собинбанк» 2.1 Экономическая характеристика объекта исследования Собинбанк основан в декабре 1990 года как коммерческий банк, специализирующийся на обслуживании корпоративных клиентов различных отраслей экономики России. 22 декабря 2004 ...

Скачать
160129
25
0

... рост (с 0,2 до 0,3%), сохраняется на достаточно низком уровне. ГЛАВА 3. СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ УПРАВЛЕНИЯ КРЕДИТНЫМ РИСКОМ В СБЕРЕГАТЕЛЬНОМ БАНКЕ РФ 3.1 Обеспечение возврата банковских ссуд Банковское законодательство Российской Федерации предусматривает, что выдача кредита коммерческими банками должна производиться под различные формы обеспечения кредита, которые выступают в качестве вторичных ...

Скачать
114985
4
0

... насчитывалось 1889 таких банков-коррес­пондентов. В результате ликвидации СССР и реор­ганизации кредитной системы кредитно-расчетное об­служивание внешнеэкономической деятельности юри­дических и физических лиц на территории Российской Федерации стали осуществлять коммерческие банки. Передача этих операций от банка-монополиста, каким являлся Внешэкономбанк СССР, коммерческим бан­кам позволила ...

Скачать
56900
4
0

нка с ориентацией на потребителя- формирование новой маркетинг - ориентированной банковской структуры. определены новые направления и пути развития системы банковского маркетинга в региональной системе коммерческих банков (на примере Краснодарского края и г. Сочи); предложены методы и инструменты развития банковского маркетинга в региональных коммерческих банках Краснодарского края г. Сочи. Объект ...

0 комментариев


Наверх