Розподіл житлової площі проводити згідно з житловим Кодексом України та «Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов»

Фінансово–господарська діяльність електродепо "Оболонь" комунального підприємства "Київський метрополітен" як структурного безбалансового підрозділу
Січня 2009 року введено в експлуатацію перший потяг вітчизняного виробництва Загальна структура та характеристики діяльності електродепо «Оболонь», як одного з структурних підрозділів КП «Київський метрополітен» Аналіз стану та основні напрямки розвитку матеріально-технічних ресурсів електродепо «Оболонь» Економічно обґрунтований тариф (Т) визначається за формулою Людські ресурси та система матеріального стимулювання працівників в електродепо «Оболонь» Розподіл житлової площі проводити згідно з житловим Кодексом України та «Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов» Зміст завдань щодо фінансової діяльності електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен» Зміст завдань щодо інноваційної діяльності електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен» Ефективність асортиментної політики послуг електродепо «Оболонь» Зміст завдань щодо загальної оцінки ефективності, проблем та перспектив діяльності електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен»
100701
знак
34
таблицы
14
изображений

3. Розподіл житлової площі проводити згідно з житловим Кодексом України та «Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов».

При отриманні метрополітеном житлової площі для осіб, що потребують поліпшення житлових умов, розподіляти її в наступному порядку:

-     15% для осіб, що перебувають на квартирному обліку на пільгових підставах;

-     85% для осіб, що перебувають на квартирному обліку на загальних підставах. При необхідності виділяти поза чергою до 5% від отриманої житлової площі висококваліфікованим робітникам, інженерно-технічним працівникам, що внесли вагомий внесок у розвиток метрополітену.

4. Забезпечити за рахунок коштів метрополітену розвиток матеріально-технічної бази, опалення, освітлення, водопостачання, автотранспорт, ремонт, прання та інші комунальні послуги кімнат відпочинку, технічних кабінетів, бібліотек, медпунктів та пунктів громадського харчування.

5. Відповідно до ст. 44 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» відраховувати кошти на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу (придбання путівок в санаторії, бази відпочинку, в оздоровчі табори дітям віком до 12 років для працівників метрополітену, крім членів ВППКМ) ОПО -1379,8 тис. грн., а для оздоровлення членів профспілки ВГ1ІІКМ та їх дітей – 30,0 тис. грн. в розрахунку на рік.

6. Надавати одноразову допомогу працівникам метрополітену при виході на пенсію вперше та при звільненні на пенсію вперше з причини встановлення інвалідності (І і II груп), які не досягли пенсійного віку, залежно від стажу роботи на метрополітені:

-     від 3 до 5 років – одна середньомісячна заробітна плата;

-     від 5 до 10 років дві середньомісячні заробітні плати;

-     від 10 до 15 років – три. середньомісячні заробітні плати;

– після 15 років чотири середньомісячні заробітні плати;

ветеранам праці зі стажем роботи на метрополітені не менше 15 років та ветеранам праці метрополітену – п'ять середньомісячних зарплат.

Розмір середньомісячної зарплати для нарахування допомоги визначати за два останні місяці перед виходом на пенсію відповідно до порядку, встановленого чинним законодавством.

7. Встановити щомісячну матеріальну допомогу непрацюючим пенсіонерам, що вийшли на пенсію з метрополітену із стажем роботи в метрополітені понад 10 років, в розмірі 20 грн., ветеранам праці метрополітену в розмірі 30 грн.

В особливих випадках начальник метрополітену може надавати матеріальну допомогу працівникам метрополітену, які вийшли на пенсію і не працюють, залежно від стажу; роботи на метрополітені з урахуванням фінансових можливостей метрополітену.

8. При наданні щорічної відпустки або основної безперервної її частини (14 днів) (за графіком), виплачувати одноразову за відповідний робочий період матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі посадового окладу, місячної тарифної ставки, розрахованої за середньомісячною річною нормою робочого

часу. При неповній зайнятості працівника або стажі роботи менше 11 місяців матеріальна допомога надається пропорційно фактичній зайнятості та стажу відповідно.

9. Начальник метрополітену може надавати матеріальну допомогу працівникам метрополітену, які перенесли операцію або тривало хворіють, а також в особливих випадках, для лікування близьких родичів працівників метрополітену (батьків, дітей, чоловіка, дружини) в межах середньої заробітної плати по метрополітену з урахуванням фінансових можливостей та стажу роботи в метрополітені після розгляду відповідною комісією.

10. Працівникам, які мають земельні ділянки під будівництво дач або працівникам-забудовникам власного житла, в межах наявних можливостей допомагати в придбанні будівельних матеріалів і наданні транспортних послуг.

11. Надавати жінкам-матерям відпустки по догляду за дитиною відповідно до чинного законодавства.

12. Домагатись вирішення питань придбання працівниками метрополітену земельних ділянок під городи та сади.

13. Забезпечити всіх працівників і пенсіонерів метрополітену, які потребують, побутовим паливом згідно з діючими нормами і за цінами поточного року, не вищими за існуючі в територіальних паливних конторах. Інвалідам першої і другої груп, сім'ям працівників загиблих на виробництві, паливо надається і доставляється безкоштовно.

14. Забезпечувати надання працівникам, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, соціальних пільг і гарантій, передбачених законодавством України.

15. Надавати працівникам, які перебувають на обліку, що потребують покращення житлових умов, безпроцентні позики для індивідуального кооперативного житлового будівництва згідно з Положенням.

16. Видавати працівникам, які забезпечують рух поїздів, обслуговування пасажирів, на час виконання ними службових обов'язків комплект форменого одягу, якщо для них не встановлено спеціальний робочий одяг.

17. Виділяти працівникам додатково до передбаченої законодавством у випадку смерті, близьких родичів (батьків, дітей, чоловіка, дружини) матеріальну допомогу на поховання в розмірі середньої заробітної плати по метрополітену, що склалась за попередній місяць без урахування винагороди за підсумками роботи за рік та інших разових виплат по метрополітену, а у випадку смерті працівника метрополітену здійснювати організацію його поховання за рахунок служби, де працював померлий, в межах середньої заробітної плати по метрополітену.



Информация о работе «Фінансово–господарська діяльність електродепо "Оболонь" комунального підприємства "Київський метрополітен" як структурного безбалансового підрозділу»
Раздел: Экономика
Количество знаков с пробелами: 100701
Количество таблиц: 34
Количество изображений: 14

0 комментариев


Наверх