2.1.3 Матеріально технічне забезпечення

У своїй діяльності організація використовує різноманітні матеріально технічні ресурси. Вони в процесі будівництва перетворюються на продукцію і потребують постійного оновлення. Для цього організовується відділ матеріально-технічного забезпечення. Який відповідає за: своєчасне постачання, комплектність матеріально-технічних ресурсів їх зберігання і видачу робочому персоналу.

Матеріально-технічні ресурси організація закуповує на ринку, де продавцями і постачальниками є виробники продукції, або організації посередники. Коло основних постачальників організації буде досить стабільним за умов масового та серійного виробництва, коли існує постійна потреба в продукції та ще й у великій кількості.

Вибираючи постачальників матеріально-технічних ресурсів, слід ураховувати: відповідність виробничої потужності постачальника, потребі будівництва в матеріалах, якість і ціну матеріалів.

Між постачальником і покупцем укладається договір, що регламентує всі умови постачання: кількість, ціну, якість, термін доставки, форму розрахунку, відповідальність за порушення договору. Матеріально-технічні ресурси постачаються на склад, а звідти вже по робочим місцям.

Інтервали поставок матеріалів на майданчик та інтервали їхнього використання не збігаються, тому виникає потреба в запасах матеріалів, За призначенням запаси поділяються на поточні, підготовчі, страхові.

Найменування Марка Одиниця виміру Кількість
1. Кран баштовий КБ-2А Шт. 1
2. Автокран - Шт. 1
3. Автомобілі бортові з вантажною під ємністю до 5т. Зил-113 Шт. 1
4. Авто гідро підіймач АГП-12 Шт. 1
5.

Лебідки електричні вантажопідйомністю

1,5т

ПЄ-13А Шт. 2
6. Лебідки ричанні вантажопідйомністю 1т. ПЄ-12Б Шт. 2
7. Газозварювальний апарат. - Шт. 2
8. Апарат для ручного дугового зварювання (постійного струму) - Шт. 2
9. Електродрилі - Шт. 2
10. Ключі трубні ричанні №1. - Шт. 4
11. Ключі трубні ричанні №2. - Шт. 4
2. Ключі трубні ричанні №3. - Шт. 4
13.

Слюсарний молоток масою 800г

молоток

2370-70 Шт. 6
14. Ключі розвідні до 19мм 7275-62 Шт. 3
15. Лом СТД-973 Шт. 3
16. Труборіз 6956-54 Шт. 1
17. Плоскогубці комбіновані 5547-52 Шт. 4
18. Клоччя просочене кг 28

Информация о работе «Технологія і організація санітарно-технічних робіт житлового 18-ти квартирного будинку в м. Чернігів»
Раздел: Строительство
Количество знаков с пробелами: 25101
Количество таблиц: 4
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
354378
0
3

... комісією з питань бюджету відповідної ради, після чого ці ради затверджують звіт про виконання бюджету або приймають інше рішення з цього приводу.   Тема 3. Фінансові ресурси місцевого самоврядування Місцеві фінансові ресурси — це сукупність фондів грошових засобів, які створюються в процесі розподілу та перерозподілу ВВП і спрямовуються на економічний та соціальний розвиток адміністративно- ...

Скачать
229304
7
1

... населення — потенціал живої праці, який мають регіони на певний момент часу. Їх відтворення і раціональне використання є одним з найважливіших напрямів регіональної економічної політики, дотримання якого націлює управління на вирішення таких завдань: —створення умов для повного здійснення громадянами конституційного права на працю; —забезпечення рівних можливостей у виборі професії та роду ...

Скачать
100701
34
14

... ітарні норми мікроклімату виробничих приміщень» ДСН 3.3.6.042–99.7. Зміст завдань щодо маркетингової діяльності електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен»   7.1 Маркетингова діяльність в електродепо «Оболонь»   На рівні електродепо «Оболонь» як безбалансового структурного підрозділу комунального підприємства «Київський метрополітен» самостійна маркетингова діяльність не ведеться, оскі ...

Скачать
86381
11
0

... і контейнери, які установлені на бетонованих площадках, відносяться до ІV класу небезпек, укладено договір з житлово-комунальним підприємством про вивезення побутових відходів на сміттєзвалища смт. Ставище. Залишається невирішеною проблема утилізації і знешкодження непридатних для користування пестицидів і агрохімікатів. Яких накопичено в Ставищанському районі – 14000 кг. Із них: в господарствах ...

0 комментариев


Наверх