2.2 Визначення трудових затрат

Визначення трудових затрат заключається у складанні калькуляцій на всі системи санітарно технічного обладнання, а саме гарячого та холодного водопостачання, газопостачання, каналізації. Всі дані заносимо в таблиці.

Розрахунки проводимо в табличній формі. В даних розрахунках визначаємо витрати людино-годин на окремі види робіт та на монтаж певної системи в цілому. Всі данні для розрахунку беремо з "Державне будівельних норм" (ДБН). В них приведено середній розряд робітників для виконання тих чи інших робіт, затрати людино-годин та машино-годин на одиницю виконаної роботи, а також затрати необхідних матеріалів для кожного виду робіт.

В кінці після визначення всіх витрат по кожній системі окремо і в цілому ми можемо визначити кваліфікаційний склад робітників для виконання робіт а також термін їх виконання.

Зведена відомість трудових витрат на об'єкті 18- ти квартирного житлового будинку у м. Чернігів.

Найменування системи Номер виробничоїкалькуляції Трудомісткість
люд/год люд/дні
1 Центральне опалення 1
2 Холодне і гаряче водопостачання водопостачання 2
3 Каналізація 3
4 Газопостачання 4
5 Разом 4

Нормативна трудомісткість по об'єкт складає люд/дні.

Для фактичного виконання робіт із урахуванням того, що монтажники будуть виконувати денні норми, приймаємо люд/дні, що в середньому буде становити:

Тривалість виконання санітарно-технічних робіт приймаємо робочих днів. Тому кількість робочої бригади буде становити: чол. Приймаємо 8чол.


Информация о работе «Технологія і організація санітарно-технічних робіт житлового 18-ти квартирного будинку в м. Чернігів»
Раздел: Строительство
Количество знаков с пробелами: 25101
Количество таблиц: 4
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
354378
0
3

... комісією з питань бюджету відповідної ради, після чого ці ради затверджують звіт про виконання бюджету або приймають інше рішення з цього приводу.   Тема 3. Фінансові ресурси місцевого самоврядування Місцеві фінансові ресурси — це сукупність фондів грошових засобів, які створюються в процесі розподілу та перерозподілу ВВП і спрямовуються на економічний та соціальний розвиток адміністративно- ...

Скачать
229304
7
1

... населення — потенціал живої праці, який мають регіони на певний момент часу. Їх відтворення і раціональне використання є одним з найважливіших напрямів регіональної економічної політики, дотримання якого націлює управління на вирішення таких завдань: —створення умов для повного здійснення громадянами конституційного права на працю; —забезпечення рівних можливостей у виборі професії та роду ...

Скачать
100701
34
14

... ітарні норми мікроклімату виробничих приміщень» ДСН 3.3.6.042–99.7. Зміст завдань щодо маркетингової діяльності електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен»   7.1 Маркетингова діяльність в електродепо «Оболонь»   На рівні електродепо «Оболонь» як безбалансового структурного підрозділу комунального підприємства «Київський метрополітен» самостійна маркетингова діяльність не ведеться, оскі ...

Скачать
86381
11
0

... і контейнери, які установлені на бетонованих площадках, відносяться до ІV класу небезпек, укладено договір з житлово-комунальним підприємством про вивезення побутових відходів на сміттєзвалища смт. Ставище. Залишається невирішеною проблема утилізації і знешкодження непридатних для користування пестицидів і агрохімікатів. Яких накопичено в Ставищанському районі – 14000 кг. Із них: в господарствах ...

0 комментариев


Наверх