Основні характеристики діяльності цеха оснастки допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стильУкраїна”

Аналіз та удосконалення системи оцінки ефективності виробничої діяльності інструментального цеха оснастки допоміжного виробництва підприємства по виробництву меблів ЗАТ "Новий Стиль Україна" (м. Харків)
Функціональна роль інструментального цеху допоміжного виробництва в структурі сучасного промислового підприємства Сутність функцій цеху допоміжного виробництва підприємства як центра витрат та методологічні підходи до планування показників його діяльності Диференціація внутрішніх цін за якістю здійснюється відповідно до кількісних показників якості Бюджетування витрат як сучасний метод оцінки ефективності діяльності цеху допоміжного виробництва підприємства Характеристика діяльності та продукції підприємства ЗАО “Новий стиль Україна” Основні характеристики діяльності цеха оснастки допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стильУкраїна” Аналіз ефективності діяльності інструментального цеху оснастки допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стиль Україна” Промисловий сервіс (outsourcing) як альтернатива допоміжним виробництвам на підприємстві Крім внутрішнього ринку, існує потенціал для виходу на міжнародний ринок компонентів; Крім внутрішнього ринку, існує потенціал для виходу на міжнародний ринок компонентів;
189918
знаков
36
таблиц
68
изображений

2.2 Основні характеристики діяльності цеха оснастки допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стильУкраїна”

 

На рис. 2.1 наведена структура та чисельний склад персоналу цеху оснастки (інструментальний цех) допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стиль Україна”. Аналіз чисельного складу персоналу цеху у 2006 році наведений у табл.2.2 [54].

Таблиця 2.2

Штатний склад інструментального цеху (2006 рік)

Адміністрація: 13 шт.од
управлінський склад 2 шт.од
фахівці 7 шт.од
обслуговуючий персонал 4 шт.од
Основні робітники: 0 шт.од
Допоміжні робітники: 40 шт.од
УСЬОГО: 53 шт.од

В табл.2.3 наведені тарифні ставки оплати праці персоналу в інструментальному цеху (цех оснастки) допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стиль Україна” у 2 півріччі 2006 року.

В табл. 2.4 наведений состав основного металообробного обладнання інструментального цеху ЗАТ “Новий стильУкраїна”.

В табл. 2.5 наведений плановий бюджет витрат функціонування інструментального цеху (цеху оснастки) ЗАТ “Новий стильУкраїна” на 2 півріччя 2006 року

В табл. 2.6 наведені закази та вартість планових ремонтів технологічного обладнання основних цехів інструментальним цехом оснастки допоміжного виробництва на 2 півріччя 2006 року.

В табл. 2.7 наведені закази на розробку та створення нової технологічної оснастки для основних цехів інструментальним цехом допоміжного виробництва на 2 півріччя 2006 року.

 

Рис. 2.1. Структура та чисельний склад персоналу цеху оснастки

ЗАТ “Новий стиль Україна” [54]

 


Таблиця 2.3

Тарифні ставки оплати праці в цеху оснастки


Таблиця 2.4

Состав основного металообробного обладнання інструментального цеху ЗАТ “Новий стильУкраїна”

 


Таблиця 2.5


Таблиця 2.6


Закази та вартість планових ремонтів технологічного обладнання основних цехів інструментальним цехом оснастки допоміжного виробництва на 2 півріччя 2006 року


Продовження табл.2.6

Таблиця 2.7


Закази на розробку та створення нової технологічної оснастки для основних цехів інструментальним цехом допоміжного виробництва на 2 півріччя 2006 року


Продовження табл.2.7


Продовження табл.2.7



Рис.2.2. Планова структура витрат інструментального цеху допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стиль Україна” у 2005 році

 

Рис.2.3. Планова структура витрат інструментального цеху допоміжного виробництва ЗАТ “Новий стиль Україна” у 2006 році



Рис.2.4. Порівняльні обсяги планових статей витрат інструментального цеху допоміжного виробництва

ЗАТ “Новий стиль Україна” у 2005 та 2006 роках

Таблиця 2.8


Показники формування заказу на попереджувально ремонтні роботи інструментального цеху ЗАТ “Новий Стиль” по підприманню працездатності інструмента та оснастки в основних цехах за липень 2006 року


Продовження табл. 2.8



Продовження табл. 2.8



Продовження табл. 2.8


Таблиця 2.9


Формування переліку необхідної оснастки для виготовлення “Рама металева VENUS хромована” крісла керівника та основні вартісні показники врахування оснастки в вартості основного виробу ЗАТ “Новий СтильУкраїна”

Таблиця 2.10


Формування переліку необхідної оснастки для виготовлення “Рама металева VENUS чорна” крісла керівника та основні вартісні показники врахування оснастки в вартості основного виробу ЗАТ “Новий СтильУкраїна”

Таблиця 2.11


Формування переліку необхідної оснастки для виготовлення “Рама металева SYLWIA хром” крісла керівника та основні вартісні показники врахування оснастки в вартості основного виробу ЗАТ “Новий СтильУкраїна”

Таблиця 2.12


Формування переліку необхідної оснастки для виготовлення “Рама металева ASCONA” крісла керівника та основні вартісні показники врахування оснастки в вартості основного виробу ЗАТ “Новий СтильУкраїна”

Таблиця 2.13

Формування переліку необхідної оснастки для виготовлення “Рама BLUES,INDEX BL” крісла керівника та основні вартісні показники врахування оснастки в вартості основного виробу ЗАТ “Новий СтильУкраїна”




Рис.2.5. Нормування витрат при виготовленні комплектів оснастки для вироблення основної продукції на

ЗАТ “Новий Стиль – Україна”



Информация о работе «Аналіз та удосконалення системи оцінки ефективності виробничої діяльності інструментального цеха оснастки допоміжного виробництва підприємства по виробництву меблів ЗАТ "Новий Стиль Україна" (м. Харків)»
Раздел: Экономика
Количество знаков с пробелами: 189918
Количество таблиц: 36
Количество изображений: 68

Похожие работы

Скачать
165064
3
8

... періодах. Функціонування цього механізму забезпечують мотиви конкуренції і кооперації при створенні нової продукції і технології, підприємницькі стратегії, мотиви підприємницького ризику, мотиви підприємницьких реакцій на зміну зовнішнього оточення, мотиви внутрішньофірмового підприємництва, які забезпечують гнучкість управління і сприйняття нововведень. Внутрішній економічний механізм може мати ...

0 комментариев


Наверх