3.7  Друк документа

Виконавши команди Файл=>Печать призводить до появи діалогово вікна, у якому варто підтвердити виведення документа на друк.

Для друку можна скористатися кнопкою піктограмою принтера на панелі інструментів. Для визначення необхідних для друкуисторінок можна визвати команду Файл=>Предварительний просмотр.

3.8 Завершення роботи

Завершіть роботу в Mathcad виконанням команди Файл=> Выход або комбінацією клавіш <Alt+F4>. Якщо після редагування документ не був збережений, перед завершення роботи на екрані з’явиться запит про те чи варто зберегти документ.

Додаток 1

Залікове завдання


Границі будови графіку

  Визначення лінійної залежності

*Вплив параметру "а" Вплив параметру "b"

 


2. Обернено пропорційна залежність

v-популяція ''хижаків'' z(v)-популяція ''жертв''


Визначення обернено-пропорційної залежності


3. Дрібно-лінійна залежність,формула Михаеліса-Ментен

M(s)-швидкість поглинання мікроогранізмів живильних речовин

Km-Постійна Мехаеліса

  


4.Статестична залежність

5.Показові та логаріфмічні залежності

Початкова чисельість популяції

''Ємність середовища''

k-Коефіцієнт розмноження популяції

Середня тривалість життя

гранична тривалість життя при дії великлї кількості токсинів

доза шкідливої речовини,яка впливає на організм

k-піддатливість організму до токсину

....


 максимально можлив вага тварини

покращена модель ''вага-вік''

  


Висновок

За роботою в хімічній лабораторії я познайомилась з основними методами роботи в хімічній лабораторії: узнала про призначення та функції хімічного посуду, навчилась готувати титровані розчини та визначати концентрацію розчинів різними способами.

За часи практиці у бібліотеці я навчилась користуватися різноманітними каталогами, навчилася находити книги за електронним пошуком, і також ознайомилася зі структурою роботи бібліотеки.

Завдяки комп'ютерниій практиці я познайомилася з основами роботи в Mathcad, з його можливостями та функція.

Я вважаю, що саме завдяки такій практиці, я здобула навики користування програмою Mathcad, детальніше ознайомилася з роботою у бібліотеці та хімічній лабораторії. Завдяки проходженню цієї практики, я отримала добрі навички, які мені допоможуть у майбутньому.


Информация о работе «Дифузія в твердих тілах»
Раздел: Химия
Количество знаков с пробелами: 19422
Количество таблиц: 3
Количество изображений: 10

Похожие работы

Скачать
69445
0
10

... провідності твердих електролітів ясно відображає специфіку «твердості», оскільки рідкі іонопровідні розчини такого роду анізотропією не володіють. МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ СУПЕРІОННОЇ ПРОВІДНОСТІ Отже, існування феномена суперіонної проводности твердо встановлене і не викликає ніяких сумнівів. Одночасно з цим очевидна непридатність традиційної й опробованої кількісної теорії для його описання. ...

Скачать
19748
0
2

... ії   Метод конденсації полягає в утворенні нерозчинних сполук за допомогою реакцій обміну, гідролізу, відновлення, окислення. Здійснюючи ці реакції в сильно розбавлених розчинах і з деяким надлишком одного з компонентів, дістають не осади, а колоїдні розчини. До конденсаційних методів належить також добування ліозолів за допомогою заміни розчинника. Наприклад, колоїдний розчин каніфолі можна ...

Скачать
27584
1
6

... відповідності із структурними характеристиками, гратки- "господарі" схематично можна розділити на три різні групи одновимірні, що містять структурні елементи ланцюгового типу; двовимірні, утворені структурними елементами шаруватої матриці(гостьові позиції знаходяться в енергетичній щілині ван-дер-ваальса, розташованій між сусідніми шарами); тривимірні - 3^, з сотовою матрицею. У випадку одно - і ...

Скачать
97790
2
0

... параметрів при термоциклюванні, а саме ця особливість є принциповою для практичного використання. Перспективними для вирішення проблеми деградації об’ємних матеріалів з ФПМН є склокерамічні матеріали на основі компонента з фазовим переходом метал-напівпровідник. Такі матеріали можна отримати за керамічною технологією. Важливою вимогою до них, окрім стабільної поведінки при термоциклюванні, є ...

0 комментариев


Наверх