Система каналів збуту скважинних побутових електронасосів

90232
знака
17
таблиц
28
изображений

7.2 Система каналів збуту скважинних побутових електронасосів

Система каналів збуту скважинних побутових електронасосів повинна складатися із взаємодії 3-4 елементів:

– завода виробника скважинних насосів;

- оптової фірми –ділера по теріторіальній доставці та складуванню торгового запасу насосів;

- фірми по проектуванню артезіанських колодців, проведенню пробного буріння та підбору необхідного насосного обладнання, його встановлення та передачі в експлуатацію;

- споживача товара – системи водопостачання з скважинним елетронасосов.

Оптимальним є виконання задач для 2 и 3 особи одним підприємством з розподілом на відділи.

Система каналів збуту скважинних насосів для фірми-ділера повинна складатися з наступних елементів:

- розгортання Інтернет-реклами для рекламування місцерозташування та засобів зв’язку з ділером, ознайомлення відвідувачів Інтернет-сторінки з новинами, асортиментом та технічними характеристиками скважинних насосів, які є реально в салоні, і які можна заказати на заводах - виробниках;

- розгортання дірект-реклами нових надходжень у вигляді рекламних листів покупцям салону, які раніше придбали скважинні насоси в салоні, з поздоровленням з Новим роком, Хрещенням та інш. святами;

- розгортання Інтернет-магазину з можливістю вибору скважинного насосу та його оформленням і доставкою покупцю з використанням Інтернет-платежів кредитними картками;

- розгортання в салоні системи обслуговування кредитних та депозитних карток клієнтів за допомогою POS-терміналів;

- виставочний салон для ознайомлення з реальними скважинними насосами;

- розгортання при салоні установочно – ремонтного підприємства- майстерні по гарантійному ремонту проданих насосів, що дає можливість додаткового залучення покупців для оглядин нових марок насосів та формування прогнозного нового попиту.

 

7.3 Формування системи товароруху при збуті побутових скважинних електронасосів

 

Оскільки скважинний побутовий електронасос відноситься до товарів, які практично не можуть бути самостійно встановлені покупцем без наявності спеціальних бурових машин для артезіанських скважин, формування системи товароруху повинно основуватися на принципах обов’язковості супутних послуг, які повинні надаватися споживачу при покупці товару.

Новизна формування системи товароруху продукції компанії-ділера полягає в створенні комплексності процесу покупки, встановлення та обслуговування встановленого насосного обладнання у замовника по принципу «Ви називаєте Ваші потреби – ми реалізуємо їх у інженерному проекті».

Компанія – ділер ТПГ "ТМ&ПК" (АО "ПРОМКОМПЛЕКТ") при формуванні системи товароруху збута побутових скважинних електронасосів пропонує своїм клієнтам комплексне рішення питань створення внутрішніх інженерних систем будинків і споруджень. До складу компанії входить Департамент Інженерних Систем, фахівці якого здійснюють роботи із проектування, поставці устаткування, монтажу, пусконалагодженню, експлуатації, сервісному й гарантійному обслуговуванню систем водопостачання об'єктів будь-якої складності: частки житлові будинки, багатоповерхові багатоквартирні житлові будинки; адміністративні й суспільні будинки, виробничі й складські приміщення.

1. Проектування

Проектування — початковий етап створення й необхідна умова безперебійної роботи будь-якої інженерної системи, будь то приватний житловий будинок або торгово-розважальний комплекс. Після вивчення документації, наданої Вами (архітектурний проект, поетажні плани, ескізний проект і т.д.), фірма пропонує укласти договір на проектні роботи.

На етапі проектування фахівці власного проектного відділу компанії проводять всі необхідні розрахунки для підбора інженерних систем відповідно до діючої нормативної документації. Результатом цього етапу робіт є повністю закінчений робочий проект, що відповідає всім діючим будівельним нормам і має всю необхідну інформацію (схеми, креслення, специфікації).

Після виконання проектних робіт, фірма ТПГ "ТМ&ПК" (АО "ПРОМ-КОМПЛЕКТ") пропонуєм укласти договір на поставку й монтаж устаткування відповідно до проектної документації.

Компанія ТПГ "ТМ&ПК" (АО "ПРОМКОМПЛЕКТ") має прямі зв'язки з багатьма українськими й закордонними виробниками насосів, що дозволяє запропонувати не тільки конкурентоспроможні ціни, але й мінімальні строки поставки, оскільки більша частина пропонованого устаткування, як правило, уже є на складі компанії.

Монтаж інженерних систем виконується власною монтажною службою компанії відповідно до проекту. Роботами на Вашім об'єкті керує інженер монтажної служби, він же контролює якість монтажу. Технічний нагляд над провадженням робіт здійснюється службою Головного інженера компанії. Такий контроль укупі з високоякісним устаткуванням гарантує надійну роботу інженерних систем Вашого будинку.

Строки й вартість монтажних робіт установлюються індивідуально в кожному конкретному випадку.


Информация о работе «Комплексне дослідження ринку побутових скважинних електронасосів для артезіанських колодязів водозабезпечення господарства приватного дому (на прикладі ринків м. Харкова та України)»
Раздел: Маркетинг
Количество знаков с пробелами: 90232
Количество таблиц: 17
Количество изображений: 28

0 комментариев


Наверх