5. Потрібно включити одне чи кілька ключових слів у заголовок вашої сторінки.

 Yahoo!

 Yahoo! по праву вважається "королем" каталогів, тому варто розглянути його детальніше.

 Зареєструватися в Yahoo!, як правило, означає внести значну лепту в траффік сайту. Деякі on-line'нові магазини затверджують, що 70% їхніх клієнтів прийшли до них саме через Yahoo!. НА жаль, потрапити в цей каталог не так просто. Може повезти, і протягом одного-двох днів після відправлення заявки сайт включать у відповідний розділ каталогу, а можлива ситуація, коли реєстрацію треба буде посилати десять і більш разів, а результату не буде.

 При реєстрації в поле "опис сайта" варто помістити не більш 15 слів. Yahoo! затверджує, що опис може містити до 25 слів, але в цьому випадку є шанс, що складений опис покоротшають, і є небезпека, що виріжуть щось важливе.

 Сторінки усередині каталогу йдуть за абеткою, так що якщо ім'я сторінки "111-Promotion", те вона буде недалеко від початку списку в директорії. Вищезгадане твердження вірне, якщо користувач переходить з каталога в каталог сам. У випадку, якщо він користається внутрішньою пошуковою системою, сторінки будуть видаватися в порядку убування релевантності, а не за абеткою.

Що розуміється під успішною індексацією в пошукових системах? Для успішної індексації в пошукових системах необхідно врахувати безліч факторів і прикласти чимало зусиль.

 Під успішною реєстрацією в пошуковій системі розуміється наступне:

 1. Усі сторінки повинні бути проіндексовані.

 2. Як правило, пошукові системи знаходять сотні відповідних запиту сторінок, але відображають їх на екрані порціями по 10 - 20. У першу чергу відображаються найбільш релевантні, на думку системи, сторінки. Задача що реєструє - домогтися того, щоб сторінки стояли в перших рядах результатів пошуку по ключових словах, що має відношення до вашої сторінки. Якщо ж сторінка потрапить у список під номером, скажемо, 398, то імовірність того, що до її добереться користувач, украй низький, а отже траффік сайту не збільшитися, тобто реклама через реєстрацію в пошукових серверах у цьому випадку буде мати нульову віддачу.

 

3.    Кожен користувач шукає сторінки, використовуючи різні ключові слова та вислови і їхні

синоніми. Бажано, щоб незалежно від побудови запиту рекламована сторінка попадала в перші ряди результатів пошуку, а спектр слів і словосполучень, по яких можна знайти цю сторінку, був досить широкий.

 4. При видачі результатів пошуку користувачу система виводить заголовок і короткий опис сторінки у визначеному виді. Необхідно домогтися, щоб виведена інформація виглядала ефектно, адекватно давала представлення про сторінку і привертала увагу користувача.

 Кожна пошукова система шукає, індексує і видає результати по своїх визначених правилах, причому ці правила з часом змінюються. З цієї причини неможливо бути в першій десятці у всіх пошукових системах, і навіть якщо першочерговість сторінки реалізується в окремо узятій пошуковій системі, вона довго не протримається в перших рядах.

 Незважаючи на всі ці складності, існують загальні принципи, випливаючи з яких можна домогтися того, щоб сторінки займали гарні позиції при пошуку в основних пошукових системах.

 Зрозуміло, що сторінка не може бути першої у всіх системах одночасно. У кожної із систем свій алгоритм розрахунку релевантності сторінки і "догодити" усім не вийде, хоча основні правила в систем схожі. Часто єдиним рішенням тут може бути створення декількох вхідних сторінок, кожна з який буде оптимізована як під конкретну пошукову систему, так і під конкретне ключове чи слово словосполучення.

 Настроювання сторінок для пошукових систем.

 Потрібно ретельно підібрати ключові слова (keywords).

 Варто знати, які слова і/чи словосполучення буде використовувати користувач для пошуку інформації, релевантній тематиці сайта. Потрібно використовувати не тільки загальні, і тому багаті в індексах слова, але і специфічні. Так, якщо сайт присвячений комп'ютерним іграм, крім широко розповсюдженого словосполучення "комп'ютерні ігри", добре буде використовувати, наприклад, "покрокова стратегія", "авіасимулятори", назви конкретних ігор і т.д.

 Навіть якщо всі сторінки присвячені одній і тій же темі, потрібно змінювати ключові слова й описи в мета-тегах від сторінки до сторінки. У цьому випадку імовірність того, що хоча б одна зі сторінок буде знайдена, зростає.

 Яким чином пошукові системи визначають релевантність сторінок? Для успішної реєстрації варто знати основну схему визначення релевантності. При запиті по визначеному чи слову словосполученню пошукова система знаходить у своїх індексах усі web-сторінки, що їх містять. Таких сторінок може бути десятки тисяч і тому наступною задачею системи є відображення їхньому користувачу в порядку убування релевантності. При обчисленні коефіцієнта релевантності система враховує наступне:

 1. Кількість ключових слів. Тобто скільки разів зустрічаються зазначені ключові слова в документі. Чим їх більше, тим більше релевантним є документ.

Іноді бажання домогтися успіху на цьому поприщі штовхає деяких використовувати непривабливі прийоми штучного збільшення релевантності своєї сторінки - спамить пошукові системи. В основному, спам полягає у використанні невиправдано великої кількості ключових слів на сторінці. Часто для того, щоб подібні додаткові слова не псували відвідувачам враження від сторінки, їх пишуть текстом, що збігається по кольорі з тілом сторінки, чи дрібним шрифтом, і т.д., такі прийоми - це не на реклама, а антиреклама, власне кажучи, тому що користувач не тільки ніколи не повернеться на цю сторінку, але в нього ще і залишиться негатив від її відвідування.

Зрозуміло, адміністрація пошукових серверів не схвалює подібні дії. Системи пошуку покликані знаходити і відображати документи відповідно до того, що містить текст, призначений для відвідувачів, а не по "збагаченій суміші" ключових слів. Західні системи вже мають ряд автоматичних засобів спостереження за подібним спамом, російські незабаром планують їх увести, тому такі штучні рейтинги робити не має змісту, і не слід зловживати кількістю ключових слів на сторінці.


Информация о работе «Международная реклама в интернете \укр\»
Раздел: Иностранный язык
Количество знаков с пробелами: 101599
Количество таблиц: 2
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
40333
1
0

... лиц, следует понимать опубликование таких сведений в печати, трансляцию по радио и телевидению, демонстрацию в кинохроникальных программах и других средствах массовой информации, распространение в сети Интернет, а также с использованием иных средств телекоммуникационной связи, изложение в служебных характеристиках, публичных выступлениях, заявлениях, адресованных должностным лицам, или сообщение ...

Скачать
27486
1
0

... первая общенациональная промышленная выставка. С этого времени всероссийские смотры достижений науки и техники проводятся достаточно регулярно. В 1878г. организовывается первое рекламное агентство Людвига Метцеля. Время шло, реклама в России бурно развивалась, расширяя свои возможности. Росло и сознание роли рекламы. Развитие капитализма в России в начале века было прервано революцией. Многие ...

Скачать
69627
14
8

... % +223,5 %   Вместе 10 стран 6677301 9 ГЛАВА 2. Анализ деятельности гостиницы « Премьер Палас Отель » в контексте развития международного туризма 2.1 Характеристика гостиницы « Премьер Палас Отель » Гостиница « Премьер Палас Отель » находится в самом центре столицы, на бульваре Шевченко, рядом с Бессарабской площадью, в нескольких шагах от Крещатика. В отеле ...

Скачать
321078
0
0

... власти и правопорядка обеспечивает проституции гарантированное существование, а ее нелегальный статус только повышает доходы от бизнеса, уходящие в теневую экономику. 3.2 Проблемы борьбы с организацией и содержанием притонов для занятия проституцией История различных народов свидетельствует о том, что уже с первыми зачатками культурного развития всюду устанавливался взгляд на проституцию, ...

0 комментариев


Наверх