5. Lycos - http://www.lycos.com

 Існуюча з кінця 1994 року пошукова система Lycos є найстаршою з основних пошукових систем. Крім самої пошукової системи Lycos має каталог A2Z і рейтинг сторінок top 5% of all websites, що колись був дуже популярним.

 6.Northern Light - http://www.northernlight.com/

 Система почала працювати із серпня 1997 року й у даний момент стрімкими темпами індексує мережу, що ставить її урівень з основними пошуковими системами. Система має можливість класифікувати документи по темах, що є ще одним позитивним моментом.

 7.WebCrawler - http://www.webcrawler.com

 Існує з квітня 1995 року. Незабаром власником системи стала AOL, і всім користувачам цього сервіс-провайдера була рекомендована саме ця пошукова система. У листопаду 1996 WebCrawler був куплений своїм конкурентом Excite, хоча і продовжує працювати як незалежна пошукова система. Має свою директорію рецензованих сторінок.

 Міжнародні каталоги.

 Yahoo! - http://www.yahoo.com

 Існуючий з кінця 1994 року Yahoo! - самий популярний і найстарший з основних каталогів Інтернету. Містить більш півмільйона web-сторінок. При введенні запиту Yahoo! робить пошук по своєму каталозі. Якщо результати пошуку тут будуть незадовільні, запит автоматично перенаправляється до обраної пошукової системи - AltaVista

 Як уже відзначалося вище, деякі пошукові системи мають при собі ще і каталог:

 - Excite NetDirectory - http://www.excite.com

 - InfoSeek Select Sites - http://guide.infoseek.com

 - A2Z (Lycos) - http://a2z.lycos.com

- GNN Select (WebCrawler) - http://www.webcrawler.com

E-mail маркетинг Підпис

 Важливою складовою частиною реклами по e-mail'у є signature file (sig) чи попросту підпис. Зараз багато хто недооцінює себе створенням і використанням підпису у всіх своїх електронних листах, хоча і зовсім дарма. Якщо розсилання листів чисто рекламного характеру не вітається користувачами мережі, то в декількох рядках підпису можна сміло і ненав'язливо відрекламувати себе, свій web-сайт, свою чи компанію навіть свої продукти чи послуги. Якщо хто-небудь посилає лист не конкретному одержувачу, наприклад, а у конференцію дискусійний лист, то його підпис тим більше послужить йому гарну службу - його можливо побачать тисячі читачів.

Що рекомендується використовувати в підписі:

 1. Горизонтальну розділову лінію, вона відокремлює підпис від самого повідомлення й у деякому роді залучає до неї увагу. Не рекомендується занадто довга розділова лінія, довша за 70 символів (це правило стосується і всіх інших рядків підпису). Не можна використовувати для створення лінії значки, такі, наприклад, як $$$$$$ чи <><><><><><> і т.д., такі підписи нагадують листа типу «Розбагатійте в плині трьох днів».

 2. Рекомендується зробити URL сторінки і e-mail активними - даючими можливість клікнути на них мишею:

 - для активації URL можна просто використовувати http:// безпосередньо перед адресою web-сайту - http://cheatz.boom.ru. Це врятує одержувача від необхідності копіювати адресу з листа і переносити його у вікно браузера.

 - для активації e-mail досить просто додати перед ним mailto: - mailto:tslava@aport.ru. Хоча в стандартному випадку будь-яка поштова програма дозволяє автоматично відповідати на лист, але в деяких випадках активний e-mail буде дуже корисний:

a) якщо повідомлення було переслано третій особі (зворотня адреса буде не ваша адреса);

б) якщо ви пишете у конференцію чи дискусійний лист, і ваше повідомлення буде включено в текст, що складається з декількох листів різних користувачів;

в) чисто психологічно - розташована наприкінці листа адреса може підштовхнути одержувача відповісти.

 3. Підпис повинний включати ім'я відправника, а не тільки ім'я його компанії. Користувачі воліють одержувати листа від відправника - людини, а не від поштового робота.

 4. Крім самого URL необхідно згадати назву web-сайта чи назву компанії, представленої в мережі по даній адресі. Рекомендується помістити невеликий текст чи слоган, що дає представлення про web-сайт, компанії , її послуги і т.д. Для комерційних сайтів бажано включити номер телефону/факсу, поштову адресу.

 5. Бажано не використовувати підпис, що складається більш ніж з 6 ліній (включаючи розділові рядки). Великий підпис, що містить рекламу може бути негативно сприйнятий одержувачем, розцінений як нав'язливий спосіб заявити про себе. Модератор конференції може видалити занадто довгий підпис і т.д.

 6. Підпис, що містить малюнок, створений з ASCII-символів вважається дурним тоном і часто настільки громіздкі, що займають у кілька разів більше місця, чим саме повідомлення. Використовувати подібна творчість у підписі вкрай не рекомендується.

 7. Маючи заданий етикетом ліміт у 6 рядків змушує в деяких випадках створювати кілька різних варіацій підпису і використовувати їх у залежності від ситуації.

Про негатив

 Перед тим, як давати рекомендації з використанню e-mail як могутній засіб маркетингу, хочеться розповісти про те, чого ні в якому разі робити не слід, а саме, про спам (spam, unsolicited e-mail).

 Що таке Спам? Що можна дорівняти до Спаму?

 1. Масове розсилання поштових повідомлень користувачам, що не виразили бажання одержувати подібну кореспонденцію, причому немає різниці, чи комерційна це чи реклама просто корисна, на думку відправника, інформація.

 2. Індивідуальні повідомлення, тематика яких не має до адресата прямого відношення.

 3.Навіть якщо я веду список розсилки і маю його постійних читачів (добровільно підписалися на нього) я завжди пам'ятаю про наступне: при підписці користувачі повинні одержати чітку інформацію про тематику даного листа, його форматі і періодичності, і завжди дуже дбайливо відношуся до своїх передплатників, і я по праву викликаю критику у свою адресу, якщо вони, підписавши на розсилання статей про web-дизайн час від часу замість інформації про, наприклад, сумісності кольорів, одержують від мене новини далекосхідного рибно-консервного заводу. Те ж саме стосується періодичності - якщо моя розсилка виходить раз у два тижні, а з завтрашнього дня я хочу зробити випуски щодня, то я попереджаю своїх читачів, можливо не всім це сподобається.


Информация о работе «Международная реклама в интернете \укр\»
Раздел: Иностранный язык
Количество знаков с пробелами: 101599
Количество таблиц: 2
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
40333
1
0

... лиц, следует понимать опубликование таких сведений в печати, трансляцию по радио и телевидению, демонстрацию в кинохроникальных программах и других средствах массовой информации, распространение в сети Интернет, а также с использованием иных средств телекоммуникационной связи, изложение в служебных характеристиках, публичных выступлениях, заявлениях, адресованных должностным лицам, или сообщение ...

Скачать
27486
1
0

... первая общенациональная промышленная выставка. С этого времени всероссийские смотры достижений науки и техники проводятся достаточно регулярно. В 1878г. организовывается первое рекламное агентство Людвига Метцеля. Время шло, реклама в России бурно развивалась, расширяя свои возможности. Росло и сознание роли рекламы. Развитие капитализма в России в начале века было прервано революцией. Многие ...

Скачать
69627
14
8

... % +223,5 %   Вместе 10 стран 6677301 9 ГЛАВА 2. Анализ деятельности гостиницы « Премьер Палас Отель » в контексте развития международного туризма 2.1 Характеристика гостиницы « Премьер Палас Отель » Гостиница « Премьер Палас Отель » находится в самом центре столицы, на бульваре Шевченко, рядом с Бессарабской площадью, в нескольких шагах от Крещатика. В отеле ...

Скачать
321078
0
0

... власти и правопорядка обеспечивает проституции гарантированное существование, а ее нелегальный статус только повышает доходы от бизнеса, уходящие в теневую экономику. 3.2 Проблемы борьбы с организацией и содержанием притонов для занятия проституцией История различных народов свидетельствует о том, что уже с первыми зачатками культурного развития всюду устанавливался взгляд на проституцию, ...

0 комментариев


Наверх