Основні постачальники шампанського в НТЦ «Радунь»

Товарознавча характеристика вітчизняного шампанського та його конкурентоспроможність
З історії виробництва шампанських вин Стан і перспективи розвитку виробництва шампанських вин в Харчова та біологічна цінність шампанських вин Технологічні процеси виробництва шампанського та їх вплив на якість готових виробів Класифікація та асортимент шампанського вітчизняного виробництва Вимоги до якості, умови зберігання і реалізації Результати експериментальних досліджень Основні постачальники шампанського в НТЦ «Радунь» Дослідження якості шампанського вітчизняного виробництва, яке реалізується в НТЦ «Радунь» Дослідження основних фізико-хімічних властивостей шампанських вин Визначення інтегрального показника та рівня якості шампанських вин вітчизняного виробництва Шляхи удосконалення організації торгівлі в НТЦ «Радунь» Аналіз організації роботи НТЦ «Радунь» з постачальниками Шляхи удосконалення організації торгівлі НТЦ «Радунь» Завдяки своїм винятковим достоїнствам шампанське завойовувало світову славу і попит на нього безперервно збільшувався
152310
знаков
22
таблицы
2
изображения

3.2 Основні постачальники шампанського в НТЦ «Радунь»

Основні постачальники шампанських вин вітчизняного виробництва НТЦ «Радунь» представлені в таблиці 11.


Таблиця 11

Постачальники вітчизняних шампанських вин НТЦ "Радунь"

Постачальники Назва (скорочено) Обсяг пос-тачання за 1998 рік, тис. дал. Обсяг постачання за 1-ий квартал 1999 року, тис.дал.
Київський завод шампанських вин КЗШВ 0.27 0.09

 

Харківський завод шампанських вин ХЗШВ 0.17 0.01

 

Одеський завод шампанських вин ОЗШВ 0.1 0.03

 

Артемівський завод шампанських вин АЗШВ 0.2 0.02

 

Завод шампанських вин "Новий Світ" ЗШВ «НС» 0.1 0.01

 

Завод шампанських вин «Золота Балка» ЗШВ «ЗБ» 0.1 0.02

 

ООО ’’Украинское сырье’’ 0.09 0.01

 

Фірма ’’Гоптранс’’ 0.09 0.01

 

Київський винний завод КВЗ 0.2 0.012

 

З таблиці 13, ми бачимо, що найбільшу питому вагу у поставках НТЦ «Радунь» займає КЗШВ та Артемівський завод шампанських вин. Значні обсяги складають також Харківський завод шампанських вин, Одеський завод шампанських вин, Завод шампанських вин "Новий Світ" та Завод шампанських вин «Золота Балка». НТЦ «Радунь» співпрацює, як правило, із заводами-виробниками шампанських вин, оскільки це робить найбільш ефективними комерційні угоди, що обумовлюється, перш за все, нижчою закупівельною ціною.

Умови поставки регламентуються типовими договорами. Приклади договоів представлені в додатку 8.

Незначну частку в постачанні шампанських вин складають і фірми-посередники такі, як ООО ’’Украинское сырье’’ та фірма ’’Гоптранс’’.

Проведені дослідження умов транспортування шампанських вин постачальниками показали, що умови транспортування та зберігання відповідають ГОСТу.

Кожна пляшка, укладена в ящик, повністю обернена папером. Пляшки упаковані в ящики з гофрованого картону. Пляшки укладені у закриті ящики, використовується гофрований картон для прокладки. У зимовий час внутрішні стінки закритих ящиків вислано пінопластом.

Закриті ящики і короби обтягнуто стальною стрічкою, кінці якої опломбовано і скріплено «у замок», або короби обклеєно паперовою гумованою стрічкою у два пояси.

На торцевій стінці дерев’яного ящика і коробу незмиваючою фарбою зо допомогою трафарету або на віддрукованому типографським способом і щільно приклеєному бланку нанесені наступні позначення:

1- найменування підприємства-виробника;

2- найменування продукції;

3- номер ящика;

4- кількість пляшок;

5- вага брутто ящика у кг;

6- силует бокалу.

На кришці ящика зроблено чіткі надписи літерами розміром по висоті не менш 40 мм: «Угору не кантувати!», «Обережно скло!».

У кожний закритий ящик покладено ярлик із позначенням найменування продукції, кількості пляшок і їх ємкості, дати упакування і № пакувальника.

Пляшки з вином, що укупорені корковою пробкою, зберігаються у горизонтальному положенні. Шампанські вина у НТЦ «Радунь» зберігаються у приміщеннях, що ізольовані від дуже пахучих товарів, захищених від сонячних променів, при температурі 8-16 С.

Гарантійний термін зберігання шампанських вин при вказаних вище умовах становить чотири -шість місяців з дня випуску з підприємства-виробника.

Транспортувались шампанські вина при температурі 8-16 С.



Информация о работе «Товарознавча характеристика вітчизняного шампанського та його конкурентоспроможність»
Раздел: Маркетинг
Количество знаков с пробелами: 152310
Количество таблиц: 22
Количество изображений: 2

Похожие работы

Скачать
147399
40
10

... дослідний зразок вина. Мікробіологічним аналізом визначають стан мікрофлори, природу помутніння і осаду. 3. Дослідницько – аналітична частина 3.1 Соціально – економічні аспекти ринку виноградних вин в Україні Вирощування виноградної лози та виробництво виноробної продукції зосереджено в країнах з помірним і субтропічним кліматом, точніше на території між 30 і 500 північної широти, в ...

Скачать
777715
34
6

... . Варять не більше 20 хв. М'ясний порошок — однорідна маса, отримана подрібненням сухого м'яса, колір світло-коричневий. Варять не більше 5 хв. Волога в порошку не більше 10%, упаковка герметична. ЛЕКЦІЯ ПО ТОВАРОЗНАВСТВУ РИБИ 1.Характеристика сімейств риб Промислові риби класифікують по декількох ознаках. По способу і місцю життя риби ділять на морських, прісноводих, напівпрохідні і прох ...

Скачать
129586
22
1

... “ Орімі Трейд “ ( Росія ) з марками “ Жокей “ і “ Регал “ , Classno ( Сингапур ) в сектор розчинної кави , кавових напоїв та сумішей , “ Петровская Слобода “ ( Росія ) та інші , менш помітні марки .  Кавові напої з вмістом розчинної кави ( 10 – 20 % ) вітчизняного виробництва відомі з часів опанування радянським Харчпромом технології виробництва розчинної кави . Суміші на основі розчинної кави , ...

0 комментариев


Наверх