Червня 2006 року

Облік створення підприємства
Обгрунтування сфери діяльності підприємства. Розробка техніко - економічного обгрунтування Перелік документів, необхідних для державної реєстрації підприємства Документальне оформлення рішення засновників про створення підприємства Розробка установчих документів. (Додати: Статут; Установчий договір) Обгрунтування вибору закладу банка й відкриття тимчасового поточного рахунку (При виборі закладу банка необхідно приділити Опис процедури реєстрації юридичної особи Постановка підприємства на облік до органів Державної податкової служби, Пенсійного фонду України; фондів соціального страхування Червня 2006 року Липня 2005 р Опис процедури отримання дозволу на виготовлення штампа та печатки підприємства Створення вступного сальдового бухгалтерського балансу (Додати вступний баланс) Статутний капітал Товариства дорівнює 42000 (сорок дві тисячі ) гривень Ми, що нижче підписалися: громадяни України
165126
знаков
12
таблиц
0
изображений

18 червня 2006 року

Ваш персональний номер _________, який необхідно зазначати на всіх документах, що стосуються розрахунків за коштами Фонду.

Розмір страхових внесків на поточний рік:

для роботодавців ______%, для застрахованих осіб _____

перераховувати на рахунок № ________

_____________________________________________код ____»Аваль»____банку

(найменування банку)

Строки перерахування страхових внесків______________________________

Строки подання розрахункової відомості про нарахування і перерахування страхових внесків до Фонду до____________________________________________

Керівник

 (назва центру зайнятості)

Спеціаліст _______________

(прізвище, ім’я та по батькові) (підпис)

« 18 » червня 2006р.


Постановка на облік у фонді соціального страхування за тимчасовою втратою працездатності здійснюється за тими же принципами, що і в Пенсійному фонді. Документом, який регламентує дану процедуру є Порядок № 110.

Так, у відповідності до розділу 2 Порядку № 110 постановка на облік юридичних осіб здійснюється органами Фонду за їх місцезнаходженням на підставі повідомлення, отриманого від Єдиного державного реєстру про проведення державної реєстрації юридичної особи, й відомостей з відповідної реєстраційної картки з моменту їх фактичного отримання відповідним органом Фонду. На підставі отриманих даних органом Фонду оформлюється Повідомлення про реєстрацію страхувальник.

Повідомлення про реєстрацію з вказанням персонального номеру надсилається страхувальникам поштою з повідомленням про вручення протягом трьох робітничих днів від дня постановки на облік в органі Фонду. За бажанням страхувальника Повідомлення може бути надісланим йому у інший спосіб.

Кожному страхувальнику під час реєстрації надається персональний цифровий дванадцяти розрядний реєстраційний номер, який має таку структуру:

- перші дві цифри – код регіону (Автономної Республіки Крим, області, міста Київ або Севастополя);

- третя-п’ята цифра – код органу реєстрації фонду, який безпосередньо проводить реєстрацію страхувальника;

- останні сім цифр – порядковий номер страхувальника.

 Постановка на облік у фонді загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття юридичних осіб здійснюється на підставі повідомлення державного реєстратора про проведення державної реєстрації юридичної особи й відомостей з реєстраційної картки з моменту фактичного отримання їх центром зайнятості.

Після отримання такого повідомлення у центрах зайнятості, на яких покладені функції робітничих органів виконавчої дирекції Фонду, за місцезнаходженням суб’єктів підприємницької діяльності вносяться відповідні записи до журналу обліку платників страхових внесків. Отримані від держреєстратора документи підшиваються до справи, на якій проставляється персональний номер платника.

Працевлаштувальники – юридичні особи набувають статус платника страхових внесків до Фонду від дня постановки їх на облік.

Повідомлення про постановку на облік з вказаним персональним номером надсилається платнику поштою з повідомленням про вручення наступного робочого дня від дня постановки на облік у центрі зайнятості.

Постановка на облік юридичних осіб у фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві й професійних захворювань України здійснюється робітничим органом виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням суб’єктів господарювання на підставі повідомлення державного реєстратора про проведення державної реєстрації юридичної особи й відомостей з реєстраційної картки у день отримання такої інформації. Реєстрація працевлаштувальників – юридичних осіб як платників страхових внесків здійснюється робітничим органом виконавчої дирекції Фонду одночасно з постановкою на облік таких юридичних осіб.

Після проведення реєстрації робітничі органи виконавчої дирекції Фонду протягом трьох робітничих днів, якщо особа у цей строк не заявила про своє бажання самостійно отримати документи про реєстрацію, надсилають платнику страхових внесків поштою з описом вкладення:

- страхове свідоцтво

- повідомлення про віднесення підприємства до класу професійного ризику виробництва, якому відповідає його основна діяльність, розмір страхового тарифу й розрахунок розміру страхового внеску.


Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України

Відділення виконавчої дирекції

 

Ворошилівський район, міста Донецька_____________________________

(у районі (ах), місті (ах))

___________________Донецька__________________________________

(область)

 

 Лєщинський Ствніслав Денисович, засновник

(посада, ПІБ керівника підприємства, установи, організації або ПІБ підприємця)

 Товариство з обмеженою відповідальністю «Мрія»

 (повна назва підприємства, установи. організації)

__Челюскінцев, 186 а)___________

(юридична адреса підприємства, установи, організації)

Надання туристичних послуг населенню

(основний вид діяльності підприємства, установи,

організації, код найменування за класифікацією

видів економічної діяльності)

1 2 333 4 5 6 7 8

 

(реєстраційний номер страхувальника)


до Інструкції про порядок перерахування, обліку та

витрачання страхових коштів Фонду соціального

страхування від нещасних випадків на виробництві та

професійних захворювань України

(в редакції постанови Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 6 липня 2005 р. № 26)

ПОГОДЖЕНО

Міністерством фінансів України


Информация о работе «Облік створення підприємства»
Раздел: Бухгалтерский учет и аудит
Количество знаков с пробелами: 165126
Количество таблиц: 12
Количество изображений: 0

Похожие работы

Скачать
17779
4
3

... організації бухгалтерського обліку є керівник і головний бухгалтер підприємства, об’єктами – обліковий процес, праця виконавців, система бухгалтерського обліку. Відображення на рахунках витрат по створенню підприємства   Організувати підприємство - це означає створити його, зареєструвати для початку діяльності, яка в майбутньому як очікується, приведе до кінцевої мети - отримання прибутку. ...

Скачать
65800
14
8

... ідно вдосконалювати матеріальне й соціальне стимулювання працівників. Одним з напрямків удосконалювання системи стимулювання праці у АТ «Цукровий комбінат» є реалізація вартісної концепції оплати праці на рівні підприємства припускає зміну системи внутріфірмового керування й стимулювання на основі розвитку внутрівиробничих товарно-грошових відносин між структурними одиницями підприємства аж до ...

Скачать
84422
31
7

... принципово нових технологій: мембранної, лазерної, плазмової, вакуумної, детонаційної та ін; прискорений розвиток біотехнології, яка сприяє створенню безвідходних технологічних процесів, нарощуванню обсягів виробництва сировини, продовольчих ресурсів. Рівень науково-технічного прогресу можна оцінити цілим рядом показників. Серед показників НТП особливе місце належить показникам технічного рівня ...

Скачать
156727
2
0

... Проте врезультаті ведення господарської діяльності тарпляються ситуації коли подальше ведення підприємництва потребує кардинальних змін, але яке не пов’язане з повною ліквідацією приватного підприємства. В наступному розділі розглянемо правові особливості реорганізації приватного підприємства. Розділ 3. ПРАВОЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ РЕОРГАНІЗАЦІЇ ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА   3.1 Порядок ...

0 комментариев


Наверх