Облік, контроль та аналіз формування прибутку підприємства та розрахунок з бюджетом його оподаткуванн

Облік, контроль та аналіз формування прибутку підприємства та розрахунок з бюджетом його оподаткуванн
Сутність прибутку у фінансово-господарській діяльності підприємства Економіко – правовий аналіз нормативної бази та огляд теоретичної літератури з питань формування прибутку підприємства Організаційно-економічна характеристика Корделівського радгоспного робітничого кооперативу Характеристика системи обліку та контролю формування прибутку підприємства та розрахування з бюджету по його оподаткуванню Розробка системи обліку формування прибутку та його оподаткування в умовах трансформації обліку Розробка системи контролю формування прибутку та його Розробка системи економічного формування прибутку та його оподаткування Оформлення результатів контролю і аналізу формування прибутку Система автоматизації обліково – аналітичної роботи з формування прибутку підприємства та розрахування з бюджетом та його оподаткування Алгоритм розв¢язування задачі автоматизації, контролю та аналізу формування прибутку, характеристика та призначення результатної інформації
142856
знаков
36
таблиц
5
изображений

 

Зміст

Сторінка
Вступ.
1

Сутність прибутку у фінансово – господарській діяльності підприємства.

1.1.     Економічна суть та значення прибутку в умовах ринкової економіки.

1.2.      Економіко – правовий аналіз нормативної бази та огляд теоритичної літератури з питань формування прибутку підприємства.

1.3.      Організаційно – економічна характеристика Корделівського радгоспного робітничого кооперативу.

2

Характеристика системи обліку та контролю формування прибутку підприємства та розрахування з бюджету по його оподаткуванню.

2.1. Документальне оформлення обліку та контролю прибутку підприємства.

2.2. Розробка системи обліку формування прибутку та його оподаткування в умовах трансформації обліку.

2.3. Розробка системи контролю формування прибутку та його оподаткування.

3

Розробка системи економічного аналізу формування прибутку та його оподаткування.

3.1. Інформаційне забезпечення аналізу прибутку та його оподаткування.

3.2. Організація і методика проведення аналізу і формування прибутку.

3.3. оформлення результатів контролю і аналізу формування прибутку, та розрахування з бюджетом.

4

Система автоматизації обліково – аналітичної роботи з формування прибутку підприємства та розрахування з бюджетом та його оподаткування.

4.1. Характеристика автоматизованих систем, автоматизації обліку та контролю формування прибутку.

4.2. Алгоритм розв¢язання задачі автоматизації, крнтролю та аналізу формування прибутку, характеристика та призначення результатної інформації

Висновки та пропозиції.

Перелік використаних джерел

Додатки.


Вступ

Формування ринкових відносин в Україні і як наслідок цього загострення конкуренцій на споживчому ринку обумовлює необхідність корінних змін у діяльності підприємств.

За цих умов велике значення для підприємств має забезпечення їх конкурентоспроможності, що вимагає нових підходів до поведінки на споживчому ринку, підвищення рівня взаємовідносин з постачальниками товарів та споживачами, організації господарської діяльності, управління підприємствами тощо.

В умовах ринкової економіки для підприємства важливими питаннями є розширення чи скорочення виробництва та реалізації продукції, зростання норми прибутковості, складності податкового, фінансового та бухгалтерського обліку, що викликають потребу в дослідженні вказаних проблем. Необхідність вирішення цих болючих проблем і обумовили вибір теми дипломної роботи. Метою дипломної роботи є розробка рекомендацій щодо удосконалення обліку, контролю та аналізу формування прибутку підприємства та розрахування з бюджетом по його оподаткуванню. Згідно поставленої мети в дипломній роботі розв¢язанні такі питання:

-     розглянуто економічну сутність та значення прибутку в умовах ринкової економіки;

-     проведено економіко – правовий аналіз нормативної бази з питань формування прибутку підприємства;

-     охарактеризовано економічну діяльність Корделівського радгоспного робітничого кооперативу;

-     висвітлено сучасну систему обліку та контролю прибутку підприємств;

-     узагальнено систему економічного аналізу формування прибутку;

-     наведено характеристику автоматизованих систем автоматизації обліку та контролю формування прибутку;

-     наведено характеристику автоматизованих систем автоматизації обліку та формування прибутку.

Теоретичною та методологічною основою дипломної роботи послужили законодавчі та нормативні акти уряду, декрети Кабінету Міністрів, інструктивні матеріали, практичні матеріали Корделівського радгоспного робітничого кооперативу, офіційні статистичні дані, опубліковані наукові розробки фахівців з економічних питань.

В дипломній роботі використані методи статистичного групування, вибіркові дослідження, порівняльного аналізу, економіко – математичних розрахунків тощо.

Дипломна робота складається з вступу, 4-х розділів, висновків та пропозицій, переліку використаних джерел та додатків.

Обсяг текстової частини дипломної роботи складає сторінок, що проілюстрований рисунками, таблицями та додатками.


Информация о работе «Облік, контроль та аналіз формування прибутку підприємства та розрахунок з бюджетом його оподаткуванн»
Раздел: Бухгалтерский учет и аудит
Количество знаков с пробелами: 142856
Количество таблиц: 36
Количество изображений: 5

Похожие работы

Скачать
127063
9
0

... законів, їх змін та доповнень. 3. Шляхи вдосконалення управління прибутком на підприємстві при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності   3.1 Пропозиції щодо вдосконалення управління прибутком підприємства при здійснення зовнішньоекономічної діяльності Низька результативність зовнішньоекономічної діяльності багато в чому пов'язана з недостатньо компетентними діями підприємств на зовні ...

Скачать
72285
2
0

... зниження витрат та збільшення доходів, або ж варто відкоригувати (зменьшити) цільову суму прибутку. 3.2. ОБГРУНТУВАННЯ ОБСЯГУ ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА НА 2000 РІК. В системі управління утворення прибутку торговельного підприємства головна роль належить його плануванню на майбутній період. Ефективність аналізу залежить від виявлення основних тенденцій формування прибутку, ...

Скачать
22528
1
1

... підприємства. При цьому спочатку слід максимально використати власні джерела фінансування капітальних інвестицій, а після цього - визначити обсяги і способи залучення фінансових ресурсів зі сторони. 2. Фінансовий аналіз прибутковості діяльності підприємства - мета і основні показники Економічна доцільність функціонування будь-якого підприємства, результативність його фінансової діяльності ...

Скачать
65794
3
1

... іях, які відносяться до минулих періодів, відображається у регістрах звітного місяця додатковим записом (зменшення оборотів – способом сторно).   1.2 Формування облікової політики підприємства Слід зазначити, що встановлення облікової політики повинно бути направлене на максимально можливе використання даних бухгалтерського обліку не лише для складання звітності, але також і для забезпечення ...

0 комментариев


Наверх