1.2.5 Соковижималки

Соковижималка Zumex Minex Silver

Компактна професійна автоматична соковижималка (табл. 13) в сріблястобілому корпусі.

Швидкість віджиму 13 апельсинів у хвилину, оптичний лічильник віджатих плодів і соконакопітель ємністю 0,5 літра. Продуктивність машини - 0,85 літра свіжовіджатого соку в хвилину. Ємність, куди подаються плоди - 6 апельсинів.

Управління однією кнопкою - пуск / стоп. Автоматична зупинка процесу віджиму за відсутності апельсинів у подаючому жолобі. Шкірка автоматично скидається в невеликий знімний контейнер, розташований в нижній частині машини. Для соковижималок серії Zumex Minex застосовується обмежена заводська гарантія: 12 місяців з моменту продажу, або віджим 55000 плодів (залежно від того, що настане раніше).

Особливості моделі:

- На сьогоднішній день, це найкомпактніша автоматична соковижималка у світі. На прилавку для неї буде потрібно простір всього 36 x36 см.

- Мала потужність двигуна не дозволяє використовувати для віджиму гранатів.

- Зовсім новий принцип віджиму.

Соковижималка CFV30

Опис: Прес для свіжих овочів і фруктів, середній обсяг вироблення центрифуги складає 50%, швидкість 3000 об / хв. Пофарбований корпус з легкого алюмінієвого сплаву, автоматичне виштовхування пульпи, на пластину діам.75 мм для вичавлювання цільних яблук, знімний фільтр з системою магнітного кріплення. вентильований двигун безперервної дії з тепловим захистом і гальмом.

Табл. 13 технічні характеристики соковижималок

Модель Zumex Minex Silver CFV30
Продуктивність, плод/хв. 13 10
Потужність Вт 44 70

Габаритні розміри, мм:

довжина

ширина

висота

360

365

720

240

380

490

1.3 Холодильне (технологічне) устаткування

Холодильне устаткування служить для надійного зберігання продуктів. Сучасне холодильне устаткування є одним з основних видів устаткування будь-якого підприємства ресторанного господарства, у нашому випадку – кафе (табл. 16). Звичайно, існує і клас продуктів, які не є швидкопсувними. Проте найсмачніші, самі живильні і корисні продукти не можуть довго зберігатися без охолоджування.

При всій різноманітності даний вигляд устаткування підрозділяється на дві великі групи. Одна група складається з холодильників – машин, в камерах яких температура повітря підтримується приблизно в діапазоні від +6˚С до +2˚С. У таких холодильниках зберігаються продукти, звані охолодженими продуктами. До них відносяться, наприклад, молоко і молочні продукти, ковбасні вироби, масложирові продукти та інші.

Окрім першої групи, устаткування представлене і морозильниками. Ці пристрої створюють температуру нижче за нуль і призначені для заморожених продуктів, таких, як м'ясні напівфабрикати, заморожене м'ясо і овочі, морозиво. Морозильники бувають низького і глибокого заморожування – другі призначені для тривалого (декілька місяців) зберігання товарів.

Табл.16 Рекомендовані норми технічного оснащення холодильним обладнанням закладу громадського харчування типу «КАФЕ» на 100 місць.

 № з/п Устаткування: тип, вид, найменування Показник потужності, продуктивності Значення показника
Холодильне  
1. Шафи холодильні середньо температурні л 1800
2. Шафи холодильні низькотемпературні л 400
3. Ларі морозильні л 370
4. Столи з охолоджувальними шафами л 140

Информация о работе «Технічне оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Кафе"»
Раздел: Кулинария
Количество знаков с пробелами: 47021
Количество таблиц: 19
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
105266
68
30

... .   Висновки до розділу 3 Запропоновані нововведення щодо підвищення якості послуг і заходи прикликані виправити недоліки у роботі обслуговуючого персоналу. Були запропоновані наступні шляхи удосконалення надання послуг в ресторані: · Впровадити метод Mystery Shopping; · Попрацювати з меню, розставити всі страви у відповідному порядку, згідно зі стандартом; · Зробити в меню окремий розділ ...

Скачать
27058
8
0

... гурації потоку гостей і, відповідно, формат компанії. Виходячи з цього, планується меню і цінова політика. У останньому розробка концепції ресторану зобов'язана будується на маркетингових дослідженнях, що дозволяють зробити виводи: чи варто створювати різноманітне меню (наприклад, додатково вводити російську, європейську або решта кухонь), чи відокремлювати групи гостей територіально (зробити на ...

Скачать
50122
0
0

... повинно проводитися в світлі тони з метою підвищення освітленості.  8. Вимоги по обмеженню виробничого шуму і вібрації 8.1. Допустимі рівні шуму в приміщеннях підприємств громадського харчування встановлюються відповідно до діючих санітарних нормам рівнів шуму на робочих місцях.8.2. Оптимальні еквівалентні рівні непостійного звуку на підприємствах громадського харчування не повинні ...

Скачать
59727
4
0

... . Це – потужний механізм, що активно функціонує та розвивається, вимагаючи при цьому максимальної підтримки з боку держави та великих інвестицій. У першому розділі курсової роботи описано сучасну індустрію гостинності в контексті розвитку туризму. Тут розкриваються особливості надання послуг гостинності, насамперед при підготовці до проведення Чемпіонату Євро 2012 в Україні. Зокрема приводиться ...

0 комментариев


Наверх