1.2.3 Кавоварки

Професійна кавова машина CENTURY P2

Професійна кавова машина CENTURY P2 (табл. 11) призначена для приготування гарячих напоїв – кави, еспресо, капучіно, а також для заварювання чаю.

Корпус кавової машини виготовлений із нержавіючої сталі, бойлер, внутрішній трубопровід і групи роздачі – із нікелевої латуні. Тиск в машині утворюється за допомогою ротаційного насосу (помпи) з графитовими підшипниками. Манометр, який винесений на панель керування, дозволяє візуально контролювати робочій тиск в бойлері, тиск в водопостачальній сіті та тиск роботи ротаційного насосу.

Також машина має стаціонарне підключення до водопроводу і дренажу, роздільні системи пари і гарячої води, двоконтурну схему автоматики безпеки і захисту усіх елементів, підігріваємо платформу для нагрівання чашок, автоматичний захист від перегріву робочих елементів. В конструкції передбачені два крани для подачі пари і один – для подачі окропу.

Професійна кавова машина GRADISCA P2

Машина призначена для приготування кофе, еспрессо, капуччіно, а також для приготування гарячих алкогольних напоїв, таких як глінтвейн, пунш та ін.

Корпус кавової машини виготовлений із нержавіючої сталі, бойлер, внутрішній трубопровід і групи роздачі – із нікелевої латуні. Особливість, що відрізняє цю серію кавової машини від ін. є збільшений об’єм бойлера, що забезпечує стабільну температуру гарячої води. Також є оригінальна термосифонна група з предифузійним циклом заварювання кави: для більш повної екстракції речовин кава попередньо замочується невеликою кількістю окропу (приблизно 2 секунди), після чого здійснюється стандартний розлив в чашки.


Табл. 11 Технічні характеристики кавоварок

Модель CENTURY P2 GRADISCA P2
Продуктивність, чашок/год. 180…200 180…200
Кількість блоків, шт. 2 2
Об’єм бойлера, дм³ 8,5 11,4
Потужність, кВт 3,5 3,5

Габаритні розміри, мм:

длина

ширина

висота

696

590

480

756

486

540

1.2.4 Кавомолки

Кавомолка МАХ 6,0

Кавомолка МАХ 6,0 (табл. 12) призначена для подрібнення зерен кави. Це напівавтоматична модель.

Корпус металічний, має загрузочну воронку для кавових зерен, яка виконана із прозорого пластику, контейнер для молотої кави. Має дозатор кавового порошку, лічильник кількості порцій.

Кавомолка MAZZER Mini Manual

Кавомолка MAZZER Mini Manual (табл. 12) призначена для подрібнення зерен кави.

Має загрузочну воронку для кавових зерен, металічний корпус, в якому розташовані плоско паралельні жорнова. Також є бункер для молотої кави., який оснащений дозатором з ручним або автоматичним регулюванням кількості кавового порошку на порцію напою.

Табл. 12 Технічні характеристики кавомолок

Модель МАХ 6,0 MAZZER Mini Manual
Продуктивність, кг/год. 7 7…8
Ємність загрузочної воронки, кг 1,6 0,6
Ємність бункера для меленої кави, кг 0,3 0,6
Діаметр жорнов, мм 60 58
Регулювання кількості кави на порцію напою, г 5…9 5,5…8
Потужність, кВт 0,19 0,25
Напруга, В 220/380 220

Габаритні розміри, мм:

довжина

ширина

висота

220

280

500

200

350

350


Информация о работе «Технічне оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Кафе"»
Раздел: Кулинария
Количество знаков с пробелами: 47021
Количество таблиц: 19
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
105266
68
30

... .   Висновки до розділу 3 Запропоновані нововведення щодо підвищення якості послуг і заходи прикликані виправити недоліки у роботі обслуговуючого персоналу. Були запропоновані наступні шляхи удосконалення надання послуг в ресторані: · Впровадити метод Mystery Shopping; · Попрацювати з меню, розставити всі страви у відповідному порядку, згідно зі стандартом; · Зробити в меню окремий розділ ...

Скачать
27058
8
0

... гурації потоку гостей і, відповідно, формат компанії. Виходячи з цього, планується меню і цінова політика. У останньому розробка концепції ресторану зобов'язана будується на маркетингових дослідженнях, що дозволяють зробити виводи: чи варто створювати різноманітне меню (наприклад, додатково вводити російську, європейську або решта кухонь), чи відокремлювати групи гостей територіально (зробити на ...

Скачать
50122
0
0

... повинно проводитися в світлі тони з метою підвищення освітленості.  8. Вимоги по обмеженню виробничого шуму і вібрації 8.1. Допустимі рівні шуму в приміщеннях підприємств громадського харчування встановлюються відповідно до діючих санітарних нормам рівнів шуму на робочих місцях.8.2. Оптимальні еквівалентні рівні непостійного звуку на підприємствах громадського харчування не повинні ...

Скачать
59727
4
0

... . Це – потужний механізм, що активно функціонує та розвивається, вимагаючи при цьому максимальної підтримки з боку держави та великих інвестицій. У першому розділі курсової роботи описано сучасну індустрію гостинності в контексті розвитку туризму. Тут розкриваються особливості надання послуг гостинності, насамперед при підготовці до проведення Чемпіонату Євро 2012 в Україні. Зокрема приводиться ...

0 комментариев


Наверх