1.1.1 Пароконвектомати

Пароконвектомат серії Convect-Air 1000, модель СE 1061

Здійснює теплову обробку продуктів в шести основних режимах і в режимі «регенерація». Має електричне підключення. Забезпечує обробку продуктів за температури не більше ніж 270˚С.

Конструкція виконана із нержавіючої хромонікелевої сталі, робоча камера – із нержавіючої сталі з гігієнічним покриттям. Нагрів камери здійснюється блоком колових електро нагрівачів.

Робоча камера закривається дверима із склом для бачення у вигляді потрійного склопакету. Двері мають водозбірник для збору конденсату, передбачений автоматичний збір конденсату в каналізацію.

Пароконвектомат має датчик вимірювання внутрішньої температури, який дозволяє проводити теплову обробку в автоматичному режимі. Панель управління пароконвектомату містить піктограми основних робочих режимів і додаткових функцій, поворотні вимикачі для вибору параметрів технологічного процесу, а також дисплеї для регістрації фактичних значень параметрів: температури всередині камери, тривалості процесу, температури стержневого щита.

Дані про пороконвектомат (далі про ін. обладнання) дивитись в табл. 3.

Пароконвектомат серії NDWN – E/AV, модель H MM – 6/11

Виготовлений із нержавіючої сталі. Має влаштований парогенератор з контролем рівня води і екранізовані нагрівальні елементи із харчової нержавіючої сталі, розташовані у робочій камері.

Працює в п’яти основних режимах: «гаряче повітря», «пара», «комбінація пари і гарячого повітря», «регенерація», «автоматика стержневої температури».

Двері апарату мають скло для бачення з подвійним склом, який забезпечує герметичне закриття камери. В процесі роботи передбачене блокування двері.

Пароконвектомат має також стержневий щуп для вимірювання і контролю температури всередині продукту в процесі приготування, оснащений жировим фільтром.

Підключається до системи водопостачання.

На передній стінці апарату розташована панель керування з дисплеєм (табл. 3).

Табл. 3 Технічні характеристики пароконвектоматів.

Серія, модель

Convect-Air 1000, СE 1061

NDWN – E/AV, H MM – 6/11

Виконання Настільне Настільне
Максимальне вміщення гастроємностей, шт.. 6 GN 1/1 6 GN 1/1
Сумарна корисна площа гастроємностей, м² 0,95 0,96
Напруга, В 380 220/380
Потужність, кВт 9,3 9,3

Габаритні розміри:

довжина

ширина

висота

950

810

725

900

871

695


Информация о работе «Технічне оснащення устаткуванням закладу громадського харчування типу "Кафе"»
Раздел: Кулинария
Количество знаков с пробелами: 47021
Количество таблиц: 19
Количество изображений: 1

Похожие работы

Скачать
105266
68
30

... .   Висновки до розділу 3 Запропоновані нововведення щодо підвищення якості послуг і заходи прикликані виправити недоліки у роботі обслуговуючого персоналу. Були запропоновані наступні шляхи удосконалення надання послуг в ресторані: · Впровадити метод Mystery Shopping; · Попрацювати з меню, розставити всі страви у відповідному порядку, згідно зі стандартом; · Зробити в меню окремий розділ ...

Скачать
27058
8
0

... гурації потоку гостей і, відповідно, формат компанії. Виходячи з цього, планується меню і цінова політика. У останньому розробка концепції ресторану зобов'язана будується на маркетингових дослідженнях, що дозволяють зробити виводи: чи варто створювати різноманітне меню (наприклад, додатково вводити російську, європейську або решта кухонь), чи відокремлювати групи гостей територіально (зробити на ...

Скачать
50122
0
0

... повинно проводитися в світлі тони з метою підвищення освітленості.  8. Вимоги по обмеженню виробничого шуму і вібрації 8.1. Допустимі рівні шуму в приміщеннях підприємств громадського харчування встановлюються відповідно до діючих санітарних нормам рівнів шуму на робочих місцях.8.2. Оптимальні еквівалентні рівні непостійного звуку на підприємствах громадського харчування не повинні ...

Скачать
59727
4
0

... . Це – потужний механізм, що активно функціонує та розвивається, вимагаючи при цьому максимальної підтримки з боку держави та великих інвестицій. У першому розділі курсової роботи описано сучасну індустрію гостинності в контексті розвитку туризму. Тут розкриваються особливості надання послуг гостинності, насамперед при підготовці до проведення Чемпіонату Євро 2012 в Україні. Зокрема приводиться ...

0 комментариев


Наверх